2777
2789
عنوان

سرمه گردو😍

1381 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی بلده دستور درست کردن سرمه با گردو رو برام بنویسه؟ 

دوست دارم خودم درست کنم اصلا به سرمه ی عطاریا اعتماد ندارم

خوب میشه با گردو؟

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

من دیدم یکی با بادام درست میکرد بنظرم برای گردو هم همون طوره ی قاشق رو یکم چرب میکرد بعد ی شمع گذاشت گردو یا بادام رو ب سنجاق زد و گرفت پیش شمع و قاشق رو بالای اون گرفت دود گردو یا بادام برقاشق چسبید و بعد اون رو ریخت تو شیشه و گفت سرمه اس 👀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چشم میخوای ؟؟

به نظرت تاثیریم داره؟؟

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

باید سوزن بکنی داخل گردو با انبردست نوک سوزن رو بگیری ک دستت نسوزه 

بعدش شمع روشن میکنی و بالا سر شمع یه نعلبکی میگیری ک دوده های گردو ک میسوزه بخوره ب کف نعلبکی در اخر هم با نوک چاقو اون دوده هارو میتراشی و میریزی داخل سرمه دان

نمیدونم متوجه شدی چیکار کنی یا ن 

سخته درست کردنش 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘 

مغز گردو رو آتش میزنیم دود آتش و میگیریم میشه سرمه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

2790
2778
2791
2779
2792