2777
2789
عنوان

لیزر

213 بازدید | 16 پست

سلام خانما..تعدادی از شما میدونین من مدتیه دنبال کارم ولی پیدا نکردم حالا به پیشنهاد بعضیا میخوام دستگاه لیزر بخرم و کار خودمو راه بندازم..کمکم از شما اینه چطور مشتری پیدا کنم؟

و شما از قیمتا خبر دارین اگه میدونین یه لیستی بهم بدید

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

تو دیوار مشتری جذب کن 

برو تو دیوار قسمت خدمات 

بعد برو تو قسمت آرایشگری 

کلی تبلیغ لیزر میبینی 

قیمتا رو هم میتونی ببیتی

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
تو دیوار مشتری جذب کن  برو تو دیوار قسمت خدمات  بعد برو تو قسمت آرایشگری  کلی تبلی ...

رفتم چیزی ندیدم بنظرتون اگه بخوام با ارایشگاه درصدی کار کنم چجوریه؟چقد باید بهشون بدم؟

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رفتم چیزی ندیدم بنظرتون اگه بخوام با ارایشگاه درصدی کار کنم چجوریه؟چقد باید بهشون بدم؟

نمیدونم والا

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

معمولا توی درمانگاه یا توی ارایشگاه ها و خلاصه مراکزی که مخصوص خانوماست این کار انجام میشه.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
معمولا توی درمانگاه یا توی ارایشگاه ها و خلاصه مراکزی که مخصوص خانوماست این کار انجام میشه.

اگه بخوام از یه ارایشگاه بخوام برم اونجا باید بگم درصدی یا ماهیانه قیمت مشخص؟

اگه بخوام از یه ارایشگاه بخوام برم اونجا باید بگم درصدی یا ماهیانه قیمت مشخص؟

این موارد درصدیه عزیزم 

ولی باز بستگی به توافق شما با ارایشگر داره  

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
سلام گلم  اسم دستگاهتون چیه؟من میخوام لیزر کنم

گفتم دخترخالم از المان واسم بهترین مارکو بفرسته حدودا دو ونیم..اسمشو گفت یادم نیس

بلدی؟ ببین میتونی با ارایشگاه ها قرار داد ببندی چون من دیدم که مثلا عکاسی ها با ارایشگاه ها قرارداد ...

اره راحته قبلا دخترخالم داشت داده به عروسشون اون شهر دیگس مشتریاش میان تو خونه

این موارد درصدیه عزیزم  ولی باز بستگی به توافق شما با ارایشگر داره  

خب اول باید قیمتارو بگیرم بعدم برم با چنتا ارایشگاه صحبت کنم که یا برم اونجا یا بفرستن خونه

اره راحته قبلا دخترخالم داشت داده به عروسشون اون شهر دیگس مشتریاش میان تو خونه

ببین تو دیوار و تل گرام و اینستا تیلیغ کن قیمت ها رو هم به نظر من اول کم بگیر بعد که کارت گرفت و مشتری پیدا کردی کم کم زیاد کن

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز