2777
2789
عنوان

آخه دروغ تاکی

282 بازدید | 12 پست

@hjahwhgsbs‍ 

ببنید 

😐😐 

با ۳۰ سال سن ، مدرک فوق دکترا !؟ 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نشه؟؟؟؟میشهنمیدونم ایشون درست میگن یا نهولی میشه🤗

بابا 

۲۰ تا ۲۲ کارشناسی 

۴ سال ارشد 

۴ سال دکترا 

خب دکترا اوکی 

ولی فوق دکترا چی !؟ 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

تامیک زدن درمورد کاربرا ممنوعهههههه

تاپیک تنبیه هم ممنوعهههههههههه

تاپیک زدن درمورد کاربرا ممنوعه ایشون دوتا تامیک درمورد من زده و توهین کردههههه @niniyar_3

من توهین نکردم 

میکم عین بچه ها میمونی 

بابا ۲۰ تا ۲۲ کارشناسی ۴ سال ارشد ۴ سال دکترا خب دکترا اوکی ولی فوق دکترا چی !؟

شاید طرف ۱۸ سالگی رفته کارشناسی

ارشد هم ۲ ساله. یعنی طرف ۲۶ سالگی می‌تونه دکترا داشته باشه.

فوق دکترا هم تحصیلات خاصی نیست. یه سری پژوهشه که ممکنه دو سال طول بکشه ممکنه ده سال

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بابا ۲۰ تا ۲۲ کارشناسی ۴ سال ارشد ۴ سال دکترا خب دکترا اوکی ولی فوق دکترا چی !؟

چه قدر بیکاری 

اگه بیکاری صلاحیت زندگی دیگران رو نسنج بیا 

از من درد دوا کن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

شاید طرف ۱۸ سالگی رفته کارشناسیارشد هم ۲ ساله. یعنی طرف ۲۶ سالگی می‌تونه دکترا داشته باشه.فوق دکترا ...

ببین این کلا دروغ میگه 

قبلام گفت باردارم 

بارداریش زیر یه هفته بود ، لو هم رفت بعد تاپیکو قفلید 

اولین تاپیکشم در مورد تنبیه بود ،ولی گزارش نشد 

کلا همه تاپیکاش رو نگا کنی نشون میده بیماره