بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز بهترین تست بارداری پریوده ووبد ترین موردی که موجب نازایی میشه استرس چرا به خودت استرس میدی بزار موعد پریودی بگذره اونوقت از مایش بده اگر پریود نشدی
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
سعی کن تو همین نی نی سایت ببین خانهای که چند ساله منتظرن بیشترشون میگن وقتی بیخیال شدیم باردار شدیم اگر بچه میخوای بیخیال باش
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
نگران نباش عزیزم انشالله هرچی صلاحت باشه همون میشه.. منم خیلی منتظرم امروز ۲۳ پریود بی بی گذاشتم منفی شد کلی گریه کردم خسته شدم از بی بی منفی. توکل بر خدا
اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو خدایا شکرت