2777
2789
عنوان

اعتماد و دزدی

275 بازدید | 12 پست

دوروز پیش همسرم از طریق اگهی دیوار یه بنا پیدا کرد واسه تخریب و تعمیر دیوار خونمون بنا حدود دو ساعت دیوارو تخریب کرد همسرم گفت مصالح هم با شمابنا رو کرد به همسرم گفت من پول مصالح رو ندارم 400بریز به حسابم با اینکه همسرم بسیار بسیار محتاط است تو همه ی مسایل ولی اینبار برای اولین بار اعتماد کرد از روی ظاهر ساده و افتاده ی بناو قرار شد دیروز که دوشنبه بود واسه بنایی بیاد کلا یک روز وقتشو میگرفت حالا دیروز تز ساعت 9صبح همسرم منتظر  اومدن بنا وتماس .بنا یه بار گفت دارم مصالح میگیرم یه بار گفت الان میام و هزار اما و دلیل که نمیشه بیام و بعدش دیگه اصلا تلفنا رو جواب نداد تا شب شدو به همسرم گفتم سرکار مون گذاشته با این حال زنگ بزن پولمونو بگو بریزه به حساب و دستمزد تخریبشو برداره کار دنیا رو میبین همسرم زنگ زد بناهه بد صحبت کرد و همسرم یکی دو تا فحش داد بناهه برگشت گفت اقا از دستت شکایت میکنم صداتو ضبط کردم منم هاجو واج مونده بودم.حالا اگه بخوایم شکایت کنیم کاری نداره شماره حساب و شماره ی همراه اولشو داریم دو سوت ادرسش به دست میاد ولی زمان میبره در ضمن نگران همسرم میشمکه با این مردک دزد و همدستاش درگیر بشه کار همسرم پروژ ه ای هستشا و واقعا به خاطر 400 تومن کلی از کارو زندگیشم عقب می افته شما راهکار خوب بزارید.بی خیال بشیم این اقا و امثالش دزدی های بزرگتری میکنن بی خیال هم نشیم 400 ارزش داره درگیر بشیم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ولی خب شما میگی چیکار کنیم

شمارشو دارين 

حسابش هم ك دارين

اگ حوصله كاغذ بازي دارين برين شكايت ك حدقل دوبرابر پولتون هزينش ميشه 

يا خودتون ادرسو بفهمين اگ پارتي دارين برين جلوي خونشون حقتونو بگيرين ازش

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
شمارشو دارين  حسابش هم ك دارين اگ حوصله كاغذ بازي دارين برين شكايت ك حدقل دوبرابر پولتون هزين ...

نه بابا پارتی کجا بود پس یعنی بی خیال شیم و درسی بشه واسه خودمون درسته؟؟

نه بابا پارتی کجا بود پس یعنی بی خیال شیم و درسی بشه واسه خودمون درسته؟؟

برو تو سایت پلیس فتا آنلاین شکایت کن

اونا از طریق شماره ها آدرسش رو پیدا میکنن

ما قبلا همچین موردی داشتیم دیوار که هیچ غلطی نمیکنه،حتی صدبار دیگه هم گزارش بزنی بازم اجاره نشر آگهی به طرف میده

اما پلیس فتا خوب جواب میده،هزینه ای هم نداره بسپار به اون

قسمت پیدا کردن طرف و آدرسش هزینه نداره

اما از اونجا به بعدش که بخوای ازش پول بگیری و شکایت کنی هزینه داره

از اونجایی هم که شما فیش پرداختی داری،راحت میتونی ثابت کنی،و حقتو بگیری

یه آقایی گوشی خانمش جا موند تو مغازه،فروشنده گوشی رو برداشته بود،اینم از طریق رهگیری رد گوشی رو زد از طرف شکایت کرد انداختش تو زندان دوبرابر قیمت گوشی ازش پول گرفت تا آزادش کردن