2777
2789
عنوان

چرا ی پسر

142 بازدید | 12 پست

چرا ی پسر ی جورایی رفتار عجیب داشته باشه ک ادم پیش خودش فکرکنه طرف روش کراشه یا ازش خوشش اومده اما گاهی وقتا مودی باشه و ی رفتار نشون بده ک اصلا انگار هیچی ب هیچی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا هوای دخترارو بیشتر داشته باش🤲🏻♥️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

فقط یادتون نره هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

تا کسی مستقیم چیزی بهتون نگفته نه حدس بزنید نه خیالبافی کنید

خب وقتی روش نمیشه مستقیم بگه

مثلا یارو مذهبی باشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خب وقتی روش نمیشه مستقیم بگهمثلا یارو مذهبی باشه

واسطه میفرستن ادم های مذهبی...برای خودم پیش امده،پسری که بخواد اسمون به زمین میرسونه که بهتون بگه پس اصلا نیازی به حدس و خیالبافی نیس که بعد بخوره تو ذوقتون