مامانهای نی نی های شیطون شما جایی میرید یا مهمون براتون میاد تا چه حدی بچه هاتونو کنترل میکنید . هی بکن نکن میگید ؟؟
پسرم خیلی بازیگوشه ۲۲ ماهشه البته جایی میریم جیغ و داد و گریه نمیکنه فقط میره وسط جاب توجه میکنه یا نمیدونم چرا میره سمت میوه ها و پرتشون میکنه 🙈 هر چقدر بهش توضیح میدم متوجه نمیشه . بیخیال هم میشینم بازم نمیشه . گاهی حس میکنم خیلی بهش گیر میدم بدتر میکنه یا دیگران سو استفاده میکنند اونا هم بهش بکن نکن میگن . نمیدونم واقعا چه روشی درسته
من با پسرم تقریبا هیییچ جا نمیرم هرجام برم صاحبخونه مودبانه عذرمو میخواد انقدر که شیطون و کنجکاوه روانیم کرده تنها جایی که میریم خونه مامان منه. پسر من از ۱ سالگیش تا الان که دو سالو سه ماهشه بدتر شده که بهتر نشده
عزیزم راستش از صبح تا شب آیسو میریزه و من هم ریلکس نگاهش میکنم. بعضی وقتها خودش متعجب میمونه مثلاً دیروز اومده میگه ماما ریخت (با شیشه اش روی سرامیک وفرش و... دوغ میریخت)من هم خیلی راحت گفتم اشکال نداره از دستت افتاده جمع میکنیم. گذاشتم هر کاری میخواست کرد و بعد پاشدم طی زدم. به این نتیجه رسیدم که هیچ چیزی به غیر از راحتی آیسو تو خونه برام مهم نیست. نتیجهش هم این شده که یه آرامش متفاوتی تو رفتارهاش احساس میکنم. دیگه از جیغ زدن خبری نیست و یه جورایی داره ازهمهی قسمتهای خونه سر در میاره و حس کنجکاویش با خیال راحت ارضا میشه.
توخونه کنترلش نمیکنم زیاد ولی خیلی خسارت زده به وسایل خونه کلا باید از همه چی سردر بیاره با اسباب با ...
پسر منم به وسایل آشپزخونه علاقه داره ولی حایی میریم کاری نداره . میره وسط میرقصه الکی یا اینکه دست میزنه . اگه میوه باشه پرت میکنه . بهش خیلی توجه میکنیم ولی جایی میریم همش دوست داره جلب توجه کنه خیلی نگرانشم . میگم نونه حس کم توجهی داره