2777
2789
عنوان

کنترل بچه ها

244 بازدید | 36 پست

مامانهای نی نی های شیطون شما جایی میرید یا مهمون براتون میاد تا چه حدی بچه هاتونو کنترل میکنید . هی بکن نکن میگید ؟؟ 

پسرم خیلی بازیگوشه ۲۲ ماهشه البته جایی میریم جیغ و داد و گریه نمیکنه فقط میره وسط جاب توجه میکنه یا نمیدونم چرا میره سمت میوه ها و پرتشون میکنه 🙈 هر چقدر بهش توضیح میدم متوجه نمیشه . بیخیال هم میشینم بازم نمیشه . گاهی حس میکنم خیلی بهش گیر میدم بدتر میکنه یا دیگران سو استفاده میکنند اونا هم بهش بکن نکن میگن . نمیدونم واقعا چه روشی درسته 

من با پسرم تقریبا هیییچ جا نمیرم هرجام برم صاحبخونه مودبانه عذرمو میخواد انقدر که شیطون و کنجکاوه روانیم کرده تنها جایی که میریم خونه مامان منه. پسر من از ۱ سالگیش تا الان که دو سالو سه ماهشه بدتر شده که بهتر نشده 

عشقم پسرم😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با پسرم تقریبا هیییچ جا نمیرم هرجام برم صاحبخونه مودبانه عذرمو میخواد انقدر که شیطون و کنجکاوه رو ...

آخ آخ چقدر اذیت میشی . منم تقریبا هیجا نمیرم البته اگه پدرش همکاری کنه میشه کنترلش کرد تقریبا ولی اون بیحوصله هست منم توانشو ندارم

شما جایی میری خیلی کنترلش میکنی؟؟

ب نظر من اصلا تو کاراشون دهالت نکنین مگه موقع خطر

بچه ها بذارین با اخساساتشون روبرو بشن و کاملا اونجوری ک هستن بزرگ بشن نه اونجوری ک شما دوستدارین

مهمونیم بذارین شلوغ کنن هرروز ک اونجا نیستین چن ساعته صابخونم یکم تحمل کنه

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍
میدونم ولی خوب متاسفانه اطرافیان درک ندارن . پدرش هم خیلی بی حوصله هست تا یکم شیطونی میکنه سرش داد م ...

پسر من الان دوسال ونیمه داره خیلی از قبل شیطونترشده همش بایددنبالش باشم وکنترلش کنم کوچیکتربودکنترلش راحتربودمن میگم بزرگ میشن شیطنتشون تازه بیشترمیشه

آخ آخ چقدر اذیت میشی . منم تقریبا هیجا نمیرم البته اگه پدرش همکاری کنه میشه کنترلش کرد تقریبا ولی او ...

آره خوب هرجا میرم اول وسایل جلوی دستو جمع میکنم با اجازه صاحبخونه بعدم تقریبا یکسره بغلمه وگرنه حتما خرابکاری میکنه

عشقم پسرم😘😘😘
ب نظر من اصلا تو کاراشون دهالت نکنین مگه موقع خطر بچه ها بذارین با اخساساتشون روبرو بشن و کاملا اون ...

دقیقا منم موافق این موضوع هستم . ولی پدرش هنکاری نمیکنه ازش توقع بچه ۶، ۷ ساله رو داره 

مثلا میوه پرت میکنه قبل از اینکه من بلند بشم یا بگم نکن مثلا یک نفر دیکه میگه وای نکن . خیلی ناراحت میشم 😑

عزیزم راستش از صبح تا شب آیسو میریزه و من هم ریلکس نگاهش میکنم. بعضی وقتها خودش متعجب میمونه مثلاً دیروز اومده  میگه ماما  ریخت (با شیشه اش روی سرامیک وفرش و... دوغ میریخت)من هم خیلی راحت گفتم اشکال نداره از دستت افتاده جمع میکنیم. گذاشتم هر کاری میخواست کرد و بعد پاشدم طی زدم. به این نتیجه رسیدم که هیچ چیزی به غیر از راحتی آیسو تو خونه برام مهم نیست. نتیجهش هم این شده که یه آرامش متفاوتی تو رفتارهاش احساس میکنم. دیگه از جیغ زدن خبری نیست و یه جورایی داره ازهمهی قسمتهای خونه سر در میاره و حس کنجکاویش با خیال راحت ارضا میشه. 

مامان آیسو  
دقیقا منم موافق این موضوع هستم . ولی پدرش هنکاری نمیکنه ازش توقع بچه ۶، ۷ ساله رو داره  مثلا م ...

من متنفرم کسی بهش بگه نکن خیلی حساسم به خاطر همینم خودمو تو موقعیت مهمونی قرار نمیدم😆

عشقم پسرم😘😘😘
توخونه کنترلش نمیکنم زیاد ولی خیلی خسارت زده به وسایل خونه کلا باید از همه چی سردر بیاره با اسباب با ...

پسر منم به وسایل آشپزخونه علاقه داره ولی حایی میریم کاری نداره . میره وسط میرقصه الکی یا اینکه دست میزنه . اگه میوه باشه پرت میکنه . بهش خیلی توجه میکنیم ولی جایی میریم همش دوست داره جلب توجه کنه خیلی نگرانشم . میگم نونه حس کم توجهی داره