2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر طول کشید ارتودنسیتون؟

حدودا ۳ سال

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

من دیروز گذاشتم😑

بهت نگفتم چقدر طول میکشه؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

یچیزی گذاشتن دو انتهای تا فک بالام که فک بالا و پایینم به هم برخورد نکنن

نه گلم من نداشتم 

من دندونم نامرتب بود دوتا رو کشید سیم بست یکسال و نیم بود جا ب جا شد دندونم ولی درد داشت 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

نهدیگه کاریه که باید میشده چه دو سال چه پنج سال.پشیمونم😂هم پشیمونم البته هم نیسم

چون تازه گذاشتی و عادت نداری اذیتی بذار آخراش برسه انقد عوض بشی که میگی ۲۰ سالم طول بکشه مبارزه😂

برا منم گذاشتن نگران نباش بعد دو ماه در میارن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز