ridanyzahraf مدیر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 46 پست با پسری که باهاش در ارتباط هستید جتنمن باشه خیلی بهتون توجه کنه ازدواج میکنید یا غید ازدواج باهاش میزنید ( مثل من) تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1403/09/09 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 خب عاشق بشم باید بهشم برسم دیگهچرا قیدشو بزنم عاشق که هیچی دیوونه ای ولی من بیشتر عاشق خودمم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
معدهعصبی10 عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 2886 ۱۹ سال دیگه همچین سنتم کم نیست قدرت تصمیم گیری داری خوب و بد میتونی تشخیص بدی مستقل بودن میتونی همزمان ازدواج هم بکنی ولی مستقل باشی گنجشگ های درنده
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125210 عاشق که هیچی دیوونه ای ولی من بیشتر عاشق خودمم خب دلیلت واس کات چیه وقتی دیوونشی و دیوونته از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
rariyae عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4931 اینجور نیست نه اهل سیگار ن چیزی خیلی بهم توجه مهربونی از لحاظ مالی همه کاری میکنه ولی خب من فکر مبکن ... خب چرا کنار اون بهتر نشی ؟چرا سعی نکنی با اون خودتو بیشتر بکشی بالا؟
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 خب دلیلت واس کات چیه وقتی دیوونشی و دیوونته ایندم میگم درسته ماشین خوب داره خونه داری زمین این چیزا داره هرچی میخام برام میخره در ماشین باز میکنه خیلی مهربونهولی اگه من مستقل بشم چی اگه خودم کار کنم برم سرکار بیام وضع بهتر نمیشه تا الان ازدواج کنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 دیگه همچین سنتم کم نیست قدرت تصمیم گیری داری خوب و بد میتونی تشخیص بدی مستقل بودن میتونی همزمان ازدو ... وقتی بچه بیاری چی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 خب چرا کنار اون بهتر نشی ؟چرا سعی نکنی با اون خودتو بیشتر بکشی بالا؟ من فقط ذهنم اینکه اگه ازدواج کنم ارزوهام دور میشم امیدوارم خانوادش منو نخان بهم بخوره تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
rariyae عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4931 من فقط ذهنم اینکه اگه ازدواج کنم ارزوهام دور میشم امیدوارم خانوادش منو نخان بهم بخوره عزیزم خودت به هم بزنش
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125210 ایندم میگم درسته ماشین خوب داره خونه داری زمین این چیزا داره هرچی میخام برام میخره در ماشین باز میکن ... ن بهتر نمیشه مطمئن باشب علاوه میتونی ازدواج کنی ولی در جهت مستقل شدن خودتم تلاش کنی از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 عزیزم خودت به هم بزنش چی بگم بهش ....واقعا میدونم خانوادش قبول نمیکن احتمال ۹۹ درصد یه درصد احتمال داره قبول کنن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
معدهعصبی10 عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 2886 وقتی بچه بیاری چی دیگه تا ته ماجرا نرو بچه و شوهر زندگی بجای خودش بوده همیشه گنجشگ های درنده
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 ن بهتر نمیشه مطمئن باشب علاوه میتونی ازدواج کنی ولی در جهت مستقل شدن خودتم تلاش کنی چرا بهتر نشه سواله واقعا نمیدونم ... چی بگم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
rariyae عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 4931 چی بگم بهش ....واقعا میدونم خانوادش قبول نمیکن احتمال ۹۹ درصد یه درصد احتمال داره قبول کنن بگومن خیلی فکر کردم تو همه جوره خوبی ولی واقعا ما قسمت هم نیستیم
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 دیگه تا ته ماجرا نرو بچه و شوهر زندگی بجای خودش بوده همیشه تا ته یعنی کجا تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9470 بگومن خیلی فکر کردم تو همه جوره خوبی ولی واقعا ما قسمت هم نیستیم نمیدونم مامانم از خداشه که باهاش ازدواج کنم😐 تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت