2777
2789
عنوان

ادم پر حرف

36 بازدید | 4 پست

من کلا ادم کم حرفیم اما توی خونه خوبم بیرون محل کارم  میز کناریم یه دختری هست خیلی باهام حرف میزنه صاحبکارمم دیروز همش نگا میکرد منم تازه رفتم اونجا ب این دختر خانم چی بگم ک وسط کار باهام حرف نزنه  خیییلی سوال میپرسه حرف میزنه منم با خنده جواب میدم  چیکار کنم؟ میترسم کارمو از دست بدم از بس این دختر ادمو ب حرف میاره اعصابم خورد شده😑😶🙄

محترمانه بگو بهتره بعدا راجبش صحبت کنیم 

یا الان وقت مناسبی نیست

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

محترمانه بگو بهتره بعدا راجبش صحبت کنیم یا الان وقت مناسبی نیست

اره از شنبه همینو بش میگم دیروز سرمو خورد برد از بس حرف صداشم خیلی پایینه اروم حرف میزنه اصلا نمیشنومم چی میگع باید کارو کلا ول کنم گوش کنم ب حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از شنبه همینو بش میگم دیروز سرمو خورد برد از بس حرف صداشم خیلی پایینه اروم حرف میزنه اصلا نمیشنو ...

بگو عزیزم حتما سر یه فرصت مناسب راجبش صحبت میکنیم الان فلان کار مونده باید انجامش بدم

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋