2777
2789
عنوان

زبون ندارممم

86 بازدید | 11 پست

میخام هرموقعه جایی که دعوت شدم برم برام سخته چون زبون حرف زدن ندارم خیلی ساکتم توجه هابهم جلب میشه حتی مسخرمم میکنن باعث شده تو خونه بمونم و جایی نرم و گوشه گیر بشم چطوری زبون باز بشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین جوریم 

ولی من چیزی که باعث شده اعتماد به نفسم ازم گرفته بشه 

اینکه اول اندامم خوب نیست دوم اینکه مثل بقیه نمی تونم هر روز لباس های رنگارنگ بپوشم چون خانواده ام برام نمی خرن 

سر همین اعتماد به نفس ندارم 

منم همین جوریم ولی من چیزی که باعث شده اعتماد به نفسم ازم گرفته بشه اینکه اول اندامم خوب نیست دوم ای ...

منم بچه تر که بودم بابام واسم لباس نمیخرید مجبور بودم لباس مدرسم تنم باشه همیشه خوبه یه تایپیک راجبش بزنم

منم بچه تر که بودم بابام واسم لباس نمیخرید مجبور بودم لباس مدرسم تنم باشه همیشه خوبه یه تایپیک راجبش ...

خیلی ضایعس واقعا 

همین کلی اعتماد به نفس آدم رو میگیره 

حالا آدم بزرگا چیزی نمیگن 

ولی بچه ها آدم رو مسخره میکنن 

خیلی ضایعس واقعا همین کلی اعتماد به نفس آدم رو میگیره حالا آدم بزرگا چیزی نمیگن ولی بچه ها آدم رو مس ...

اوهوم واقعا لباس خوب نداشتم در حدی که هزارتا وصله خورده بود و رنگش رفته بود مجبور بودم چادرسر کنم همش کسی لباسمو نبینه شما چند سالته