2777
2789
عنوان

دخترم مریض شده

104 بازدید | 18 پست

دخترم میره مهد ۴ سالشه

ضعیفم هست مدام مریض میشه

امسال براش واکسن انفولانزا هم زدیم

جمعه بردمش پارک

از شنبه تب کرد

سه روز تو خونه تبش رو کنترل کردم

روز چهارم دکتر گفت انفولانزاعه

ولی اگر انفولانزا بود من و خواهرش میگرفتیم

همش خوابه همچنان تب داره استفراغش با دوتا سرم رفع شد ولی همچنان هیچییییی نمیخوره 

دیشب میخواستم ببرم یه دکتر دیگه ۵شنبه ها کسی نیست

کسی بچش اینجوری شده

روز هفتمه که تب داره 😢

از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت خوابه

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺
پسر منم ا. دیروز اینجور شده تب ولرز، داره تهوع و استفراغ و پشتش درد میکنه . الان بردمش سرم زده . هی ...

اسهال هم داره؟

میگن ی ویروسه ک اسهال هم داره

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم همینجوریشد تب بالا بی اشتها اخرش دکتر انتی بیوتیک داد بهتر شد الان خوبه اشتهاشم برگشته

به دختر من انتی بیوتیک نداده

می ترسم باید میداده و نداده

فعلا که نداره ولی تبش یکسره هست

استامینوفن خوبه براتب

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اولش نداشتولی الان دو روزه شده

منم اسهالم تو بچتو ببر دکتر خیلی هم کم اشتها شدم من

پسر منم ا. دیروز اینجور شده تب ولرز، داره تهوع و استفراغ و پشتش درد میکنه . الان بردمش سرم زده . هی ...

دقیقا مثل دختر من

اخلاقشم از ضعف و بی حالی بد شده

یا داره دعوا میکنه با خواهرش یا خوابه