2821
2789
عنوان

ویروس جدید

72 بازدید | 9 پست

کیا این ویروس جدی. گرفتن بدن دردشدید،تب ولرز استفراغ یه هفته بیشتره درگیرم دوبار رفتم سرم زدن اما خوب نمیشم 

جون از بدن درمیاره 

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شروع علایم چطور بود

استفراع تهوع بدن درد 

درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

پسر منم ده سالشه از دیروز ظهر تب و لرز داره تهوع و استفراغ الان هم زیر سرم هست

ای وای طفلی خیلی ویروس بدیه

ویتامین بخور اگ میشه

فقط میارم بلا معذرت میخام

اصلا چیزی معده قبول نمیکنه

منم از دیروز ه. چی درست میکنم هیچی نمیخوره بچم . اگه دو قاشق هم بخوره بالا میاره . فقط آبمیوه کمی م ...

هرکاری بگی کردم دم نوش دو بار دکتر، حتی سنو آزمایش فرستادن  اما دریغ از کمی خوب شدن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز