2777
2789
عنوان

کیست دندان

365 بازدید | 8 پست

سلام امروز کیست دندونم خیلی بزرگ شده🥺تاحالا ب این بزرگی نشده بود 😭چیکارکنم جراحی میترسم رفتم بکشم امپول بیحسی زدن ولی سرنشد دندونم نکشیدن و زد ی سمت صورتم کلا باد کرد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
باید تشخیص داده بشه که بیماری خفیف هست یا نهاگه خفیف نباشه تنها راه جراحی هست ولی اگه التهاب آنچنانی ...

خوب نشد بادارو 🥴ینی نمیشه کشید؟دکترمیخاست بکشه ولی بیحس نشد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نشد بادارو 🥴ینی نمیشه کشید؟دکترمیخاست بکشه ولی بیحس نشد

بی حس نشدنش دلایل مختلف داره مثلا بخاطر استرس یا عفونت که به احتمال قوی داری یا چون قبلش مسکن استفاده کردی بی حس نشده

بی حس نشدنش دلایل مختلف داره مثلا بخاطر استرس یا عفونت که به احتمال قوی داری یا چون قبلش مسکن استفاد ...

عفونت داره وکیست سرهمین بیحس نشد ☹️الان موندم باوجودکیست دندونمو میکشن یاجراحی صدرصدمیخاد این دکترمیخاست بکشه اخه🤔

ازجراحی میترسم 

عفونت داره وکیست سرهمین بیحس نشد ☹️الان موندم باوجودکیست دندونمو میکشن یاجراحی صدرصدمیخاد این دکترمی ...

گلم جراحی ترشناک بنظر میرسه ولی کلا راحت میشی 

فکر میکنم چون منبع عفونت ریشه دندون هست خواسته بکشه تا عفونت رفع بشه و نیازی به جراحی نباشه

گلم جراحی ترشناک بنظر میرسه ولی کلا راحت میشی فکر میکنم چون منبع عفونت ریشه دندون هست خواسته بکشه تا ...

ممنونم 

سلام من نزدیک هشت هفتمه نزدیک یه هفته هست که دندونم کیست کرده از لثه،دندون عقل هم هست فک کنم، نمیدونم چیکار کنم راهنماییم کنید توروخدا میترسم دکتر برم برا جنین ضرر داشته باشه ،میترسم قرص اموکسی سیلین هم بخورم ضرر داشته باشه ،خیلی کیست کرده اندازه گردویی کیست کرده