2777
2789
عنوان

گربه سیاه

131 بازدید | 13 پست

ما خودمون گربه داریم این به کنار

تو اپارتمان هستیم و طبقه سوم

امروز صبح پاشدم همسرمو راهی کنم یه گربه خیلی بزرگ و سیاه جلو دره خونمون بود 

مشخص بود اهلی هستش و سعی هم میکرد بیاد داخل خونه

همسرم با خودش کذاشت اسانسور و برد پایین پارکینگ

وقتی به مامانم گفتم چیزا خوبی بهم نگفت راجبش

یکم ترسیدم فقط همین 

انتظار نداشتم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توجه نکن چیز خاصی نبوده فقط گربه بوده 

رنگ سیاهشم به ژنتیک گربه ربط داره 

وگرنه گربه سفید هم ممکنه همون باشه ک مامانت میگه 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

خب شما که گربه دارینسل جوانیتحصیل کرده ایایا میتونی بپذیری اون حرفا رو؟

مامانم زن عجیبیه

همیشه یه ترسی میندازه تو دلم و سعی میکنم ازش فرار کنم اما باز یه جایی یقیمو میگیره

یه گربه سیاه تو حیاط ما هست هی بچه میزاد،جلوش غذا میندازم نمیخوره می‌ره عقب تا بچه هاش اول بخورن خیل ...

یه گربه تو راه دانشگاهم هست از آدما میترسه بعد وقتی ادم میخواد نازش کنه اول بچه هاشو میفرسته جلو خودش میره پشت قایم میشه وقتی میبینه کار با بچه هاش نمیکنی میاد😂😂😂😂

با کسی دوست نمیشم درخواست نده

محبت مادری فوران می‌کنه ماشالا

خیلی خنده داره😂😂😂 اونروز من رفتم نگاهشون کنم بعد بچه هاش رفتن پشتش قایم شدن بعد اونم یکی از بچه هاشو هی هول میداد جلو خودش میرفت قایم میشد

با کسی دوست نمیشم درخواست نده

چجوری تا طبقه سوم اومده؟

راه داره؟

ولی بازم عجیبه این همه پله رو اومده بالا

شاید راهش رو گم کرده

ما هم گربه زیاد تو حیاط اپارتمانمون هست ولی توی طبقه ها نمیان

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️