2777
2789
عنوان

چرا من کجم

188 بازدید | 19 پست

تو آیینه و سلفی اصلا کج نیستم اما وقتی یکی با دوربین پشت ازم عکس میگیره کلا صورتم قرینه میشه بعد که بر میگردونمش درست میشه اما آبجیام و مامانم اینا اصلا اینجوری نیستن قشنگ درست میوفتن من شبیه سکته ایی ها میشم لبم کج میشه یه طرف صورتم تپل تر میشه بعد که برعکسش میکنم عکس و درست میشه 

یعنی بقیه ام‌منو واقعا همونقدر کج میبینن آخه اگه کج میدیدن باید تو این چندین سال یع نفر بهم میگفت چرا کجی

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دهنت سرویس دختر چقد خندیدم به تاپیکت به دوربین بد نگاه میکنی

😂😂نه بابا کلا هرجوری بگیرم باید یه ذره کج بیوفتم مخصوصا دهنممم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
واای منم با دوربین عقب اینجوری میشم😂 فکر کنم صورتامون یکم غیر قرینه باشه

یعنی بقیه ام همونجوری میبیننمون اگه اون شکلی ببینن که من خودمو میکشمم آخه تو آیینه و سلفی اصلااا اونجوری نمیشه

خودت کج میکنی 🤣میای ژست بگیری

نه بخدا بارها دهنمو بستممم باز انگار نه انگار😂😂ولی عکسو که قرینه میکنم درست میشهه انگار دوربین‌پشت قیافه واقعیمو قرینهدمیکنه

نه بخدا بارها دهنمو بستممم باز انگار نه انگار😂😂ولی عکسو که قرینه میکنم درست میشهه انگار دوربین‌پشت ...

خب فکت کوچیک نیست عزیزم که باعث شه دهنت کمی کج شه ؟میخوای دهنتو ببندی هم باید حالت فشار باشه?آخه دخترخالم اینطوریه

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خب فکت کوچیک نیست عزیزم که باعث شه دهنت کمی کج شه ؟میخوای دهنتو ببندی هم باید حالت فشار باشه?آخه دخت ...

نفهمیدم‌منظورتو