بچه ها، ما حدود دو سالی میشه که پولهامون رو پس انداز کردیم دقیقا از بعد از ازدواج، فقط یعی کردیم چیزای خیلی ضروری بخریم، حتی یه مسافرت هم نفرفتیم. لباس کم خریدیم خلاصه تو هنه چی صرفه جویی کردیم تا بتونیم ماشبن باریم تا بالاخره دو ماه پیش خریدیم البته غیر از وامی که گرفتیم یه مقداری هم از اقوام قرض کردیم که هنوز یه تومنش مونده و من این مدت صبر کردم تا کاملا بدهی مون رو بدیم تا من بتونم چیزایی که لازم داشتیم و واقعا ضروری بوده رو بخریم من حتی این مدت یه کفش نخریده بودم با وجودی که بچه کوچیک دارم و دلم میخواست خیلی چیزا براش بخرم اما بخاطر بدهی از همش صرف نظر کردم حالا شوهرم رفته برا ماشینمون یه ضبط تصوبری به قیمت یک میلیون و هشتصد خریده در صورتی که اصلا لازم نبود و من از دستش عصبانی هستم چون اون صبط هم قسطی خریدا باید باز هم صبر کنم تا وسایل مورد نیازمون رو بعد از عید بخرم. منم ناراحتم اخه صبط رو میتونستیم بعدا بخریم
این رفتار خودخواهانش عصبانیم کرده. چرا ما زنها باید همیشه از خواسته های خودمون بگدریم. فقط بخاطر اینکه خانه دار هستیم و کار نمیکنیم. من حتی بخاطر بدهی ازش هیچ کادویی تو این دو سال نخواستم . یکسال از ابن گوشی های ساده داشتم همش میگفتم بعد از اتمام بدهی. اما حالا خودش...
فقط سرش غر نزن و نگو این جیههه خریدی ما لباس نمیخریمتو رفتی اینقد دادی به ضبط به درد نخور و این میشود که غرور مرد میشکنه کلا بیسیاست پیش میری و دعوا و قهر
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من