2821
2789
عنوان

کسی هست ایا

80 بازدید | 10 پست

سلام خوبین دارم میمیرم 

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

سلام مرسی توخوبی چراعزیزم ؟؟

خوب نیستم خواهر دیروز بابابزرگمو ازدست دادیم 

الان همه خوابن من دارم میمیرم😭

سردرد شدید گلودرد

سرگیجهههه شدید سرمو تکون میدم مرگو جلو چشام میبینم

از لگن به پایین هم درد میکنه 

چیکازکنم خواب نمیرم۷صبحم مراسم داریم تاشب 😭من همین الان دارم میمیرم چون قبلش خونه رو تمیز کردیم بابا بزرگم مرخص شد بیارنش خونه💔💔

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب نیستم خواهر دیروز بابابزرگمو ازدست دادیم الان همه خوابن من دارم میمیرم😭سردرد شدید گلودردسرگیجهه ...

خدارحمتش کنه عزیزم  غم آخرت باشه

گلم شماالان مشخصه سرماخوردی صبح زودحتمابرودکتریه سرمم هم بزن حتمامیدونم مراسم داریدولی سعی کن زیا سرپانمونی بری اتاق خوابی جایی درازبکشی این روزهاهم تموم میشه شادی میادتودلتون گلم

سرت روهم بادستمال ببندتاثیرداره

دستت دردنکنه عزیز سرمو اره بستم سه چهار روزیه سرگیجه دارم قبل ازاین اتفاق🫠

سرما نخوردم اخه تازه انفولانزام خوب شده

ممنونممم✨🌸دعامون کن فردا حداقل بتونیم سرپا باشیم میترسم پریود شم 

دستت دردنکنه عزیز سرمو اره بستم سه چهار روزیه سرگیجه دارم قبل ازاین اتفاق🫠سرما نخوردم اخه تازه انفو ...

ضعیف شدی به خاطرآنفولانزا

فردابشین زیادبه خودت زیاد فشارنیار

پریودی هم امکانش هست معمولاتوی شرایط استرسی زودترپریودی میاد

ضعیف شدی به خاطرآنفولانزافردابشین زیادبه خودت زیاد فشارنیارپریودی هم امکانش هست معمولاتوی شرایط استر ...

مررسی عزیزم امروز بدتر بودم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز