2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

1085 بازدید | 86 پست

واقعاآدم باشوهربیشعورونفهم بایدچیکارکنه دستمم تاشونه هام بذارم عسل بازمثه خرپاچه میگیره انگارمن برده جلودستشم هرکاری میگه بایدانجام بدم قابلیت نه شنیدنم نداره بگی نه سریع دعوامیکنه میخوادگوه بخوره میگه پاشوبرام گوه بیارنیاری میشه دعوا

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

چقدر بامزه تعزیف کردی

متاسفانه کار بخصوصی در قبال بیشعوری دیگران نمیشه کرد

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خب برو بیار 😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بامزه تعزیف کردیمتاسفانه کار بخصوصی در قبال بیشعوری دیگران نمیشه کرد

بخدابخاطردخترم دارم تحملش میکنم خدااگه وجودداشته باشه حق منومیگیره خودم ک زورم نمیرسه

خدایـــابقیه باتوچه نسبتی دارن که منونمیبینی قربونت برم

ولی اسی خر زبون بسته پاچه نمیگیره

اون سگه که پاچه میگیره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بابا نمیخاد که پاشی همونجا براش مهیا کن

اره این خیلی خوبه😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بخدابخاطردخترم دارم تحملش میکنم خدااگه وجودداشته باشه حق منومیگیره خودم ک زورم نمیرسه

عزیزم دختز بی دست و پایی نباش منتظر نباش خدا حقتو بگیره

دخترت مادر قوی میخواد

هرجور شده یه هنر و حرفه یاد بگیر یکم سعی کن کسب درامد کنی 

روپات افتادی اگه نتونستی تحملش کنی جدا شو

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹