2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

76 بازدید | 14 پست

من عقدم امروز با شوهرم بحثم شد سر اینکه استراحت نمیکنه و همش سر کاره شب کار هم هست ولی امشب بهش مرخصی دادن بهم نگفته با اینکه میدونه دوس دارم استراحت کنه

از خواهرم فهمیدم برگشته خونه چون شوهرم رفیق شوهرمه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ناراحتیم الکیه؟

خودش بهتر از تو میدونه عادت بدنش رو، پس دایه مهربان‌تر از مادر نباش، چون اینطوری انگار نقش مادر بازی میکنی براش که اونم به دعوا کشیده میشه، شوهرم هشت شب از کار میاد، تا رسید خونه تا ده شب با پسرم بازی میکنه یا میبردش بیرون برا دوچرخه سواری، شبها هم ساعت دو سه می‌خوابه، من دعوا راه نمیندازم، حتی نمیگم پاشو بخاب خسته ای، چون خودش کشش بدن خودش رو بهتر از من میدونه 

نمیگم الکیه ولی خب اونا مثل ما خانوما نیستن یه کم به استراحت نیاز دارن شاید به اون خاطر باشه

منم سر اینکه نیاز به استراحت داره باهاش بحثم شد ولی امشب بهم نگف مرخصی گرفته ک نگران نباشم از شوهرخواهرم فهمیدم