2777
2789
عنوان

کسی هست بچش آسم یا آلرژی داشته باشه

100 بازدید | 12 پست

دخترم آسم داره چن بار بستری شده تا الان هزار جور گرفتاری دست تنهایی فشار مالی و ایناش ب کنار بیمارستان موندن تک و تنها گریه ها و بهانه هاش سردردهای روانی کنندم بایت محیط بیمارستانی هم ب کنار دلم خوش بود پسرم سالمه اونم امروز اولین حمله اسم بهش دست داده هرآن ممکنه بستری بشه دور از جونش همین الان دست تنها با دو تا بچه و مادر پیرم توی هوای بشدت گردوخاکی جنوب با اسنپ تو درمانگاه بودیم خیلیی خستم دلم میخاد بمیرم از این همه زجر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن ژنتیک هست من و خانوادم این مشکلو نداریم مادربزرگ پدریشون از جوونی آسم داشتن ممکنه از ایشون ب ارث برده باشن؟ یا دلیل دیکه ای داره مثلا شوهرم میگه بس ک بردیشون اینور اونور مریض شدن من شاغلم میرن خونه مادرم یا مامانم میاد خونه ما

اگر پسرت هم جدیدا مشکوک به آسم هست یعنی ژنتیکیه پس مثل خواهرش چاره ایی نیست مراقبت زیاد لازم داره

انقد دلم واسش میسوزه تقرییا تمااام زندگیم معطوف ب دخترم و مراقبت از اون بود الان این طفلیم اینجور شده