2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چهل و یک شنیدم که زایمانم کردن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
یه کوچولو ولی به اومدنش  فکر کن جوجه رو میبینی  وای الهی فداشم

اینکه آره

ولی خب استرسه ندونستنش اذیت میکنه دیگه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
حالا فکر میکنی دنیا بیاد خواب خوب خواهی داشت؟😏

همه همینو بهم میگن 

ولی خب از این وضعیتم خسته شدم 

شدم عینهو پنگوئن

همجام درد میکنه 

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
همه همینو بهم میگن  ولی خب از این وضعیتم خسته شدم  شدم عینهو پنگوئن همجام درد میکنه&nbs ...

ایرادی نداره. این همه تحمل کردی یه هفته دیگه هم تحمل کن. میدونم خیلی سخت میگذره.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
ایرادی نداره. این همه تحمل کردی یه هفته دیگه هم تحمل کن. میدونم خیلی سخت میگذره.

خیلی خیلی سخته

کل بارداری یه طرف هفته آخر یه طرف😢

بله

انشالله که به راحتی زایمان کنی عزیزم.فقط متوجه شدی تکوناش کم شده یا ابریزش داری سریع برو بیمارستان

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
انشالله که به راحتی زایمان کنی عزیزم.فقط متوجه شدی تکوناش کم شده یا ابریزش داری سریع برو بیمارستان

مرسی گلم

اگه این اتفاقا بیافته حتما ولی چشمم آب نمیخوره

تاریخ زایمانتو برات زده‌چندم