mellnak مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 3764 عنوان معینکرمی 79 بازدید | 13 پست موندم پیشرفته ببینم یا مبتدیوقت ندارم اخه.یادگیریم خوبه سریع یاد میگیرمریاضی دهمم که خیلی خوب بودحسابان یازدهم رو نخوندم زیاد خوب نیستمامسالمکه دوازدهمم خوبه همه چیحالا نمیدونم دیگه... 1403/09/09 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13414 از کجا میبینی؟ میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13414 من ریاضی م ضعیفه هنوز شروع نکردم ولی برا ۳ تا بقیه رو شروع کردم میخوام ریاضی فیلم ببینم منم موندم چه سطحی رو ببیتم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13414 تلگرام میشه به منم بدی کانالشو میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
mellnak مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 3764 همشو ع صفر میگه پیشرفته ببینم؟اخهمبتدی انگار خیلیه تعداد ویدیو هاشبعد اگه خیلی بخواد مبتدی بگه اعصابم خورد میشه
mellnak مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 3764 چون تجربی نیستی و رقسبم محسوب نمیشی میگم اول درسنامه یه منبعیو بخون بعد تستاشو که کار کردی برو سراغ ... فینیتو چیه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13414 حالا من تجربی ام ب منم بگو برا ریاضی چیکار کنم اگ تجربه داری میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
mellnak مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 3764 من ریاضی م ضعیفه هنوز شروع نکردم ولی برا ۳ تا بقیه رو شروع کردم میخوام ریاضی فیلم ببینم منم موندم چ ... دو روزه دیوونه شدم
zizi025 عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 2224 فینیتو چیه یکی از دوره های کرمیه درسنامه رو ممختصر و مفیدتر میگه بعد دیگه تست کار میکنه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13414 دو روزه دیوونه شدم من نظرم اینه ک اول کتاب نار کنیم. اونمباحثی ک متوجه نمیشیم فیلم ببینیم . برا همه چیز فیلم دیدن جالب نیس میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
mellnak مدیر استارتر عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 3764 من نظرم اینه ک اول کتاب نار کنیم. اونمباحثی ک متوجه نمیشیم فیلم ببینیم . برا همه چیز فیلم دیدن جالب ... نمیدونم