2777
2789
عنوان

دیت اول زندگی🥺

262 بازدید | 4 پست

سلام

من ۱۹ سالمه

این جمعه برای اولین بار با یکی رفتم بیرون ادم خوبی بود خدایی بعد اون روز بهم زنگ زد و چت کردیم و اینا گفت خیلی خوشش اومده از من هم از ظاهرم و هم از اخلاقم

بعد روز بعدش هم اون زنگ زد حرف زدیم 

روز بعدترش ینی یکشنبه اون چهار پنج بار بهم زنگ زد تو ساعتای مختلف روز و من گوشی رو برنداشتم و بهش گفتم تا ساعت هشت عصر دانشگاه بودم واسه همین گوشی رو برنداشتم اونم گفت باشه هر وقت تونستی بهم زنگ بزن ولی من بعد از اون تا امروز که پنجشنبس نه بهش زنگ زدم نه پیام دادم اون هم نه زنگ زد نه پیام داد

حالا بنظرتون بهش پیام بدم؟ اصلا چی بگم نمیگه چهار روزه چرا بهم نه زنگ زدی نه پیام دادی

خودش چرا پیام نداد بهم ؟ من حس میکنم چون چند بار زنگ زد گوشی رو برنداشتم حس کرد مزاحمه

حالا بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

غم بی پایانم🖤     

چند روز چرا پیام ندادی؟

نمیدونم خیلی ادم خجالتی ای هستم حتی اونم بهم گفت تنها ایرادت اینه که یکم خجالتی هستی یکمم مردد بودم چون حس میکنم زیاد ادم رابطه نیستم ولی از یه طرف هم خیلییییییی احساس تنهایی میکنم چون دانشجوی پزشگیم و تهران تنها زندگی میکنم از یه طرفم خب درسام زیاده ولی خب حالمم بده از تنهایی زیاد

حالا بنظرت بهش پیام بدم ؟ چی بگم اصلا؟

غم بی پایانم🖤     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷