2777
2789

یه رفیقی دارم دو سال و نیمه عقده سال اول گذشت خواستن عروسی بگیرن ی جونی از نزدیکانشون مرد

ی سال موندن چند روز دیگه عروسیشون بود کلی ذوق و خرید پخش کردن کارتای عروسی و ....

خاله ی دوستم سر اینکه با دختراش بحثش شده خودکشی کرد مرد دیروز!

واقعا موندم وقتی میدونست خواهرزادش بعد نزدیک سه سال قراره عروسی بگیره چرا همچین کاری کرد؟

هر چقدر هم سختی کشیده باشه هر چقدرم اذیت شده باشه می‌تونست بعد این مراسم انجام بده

شهر ما هم رسمه تا نزدیک یک سال یا یک سال کامل دیگه عروسی نمیگیرن

دختره داره دق می‌کنه 

طرف اگه این براش مهم بود خودکشی نمیکرد🫛

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابن خالهه خیلی روانی بوده

چطور خودکشی کرد؟ چندنا بچه داشت؟ بچه هاش چند سالشون بود؟ دخترن یا پسر ؟ مجردن یا متاهل؟

همرو بگو😑

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
طرف اگه این براش مهم بود خودکشی نمیکرد🫛

دقیقا 

خواستم به رفیقم بگم اگه اصن ی درصد اهمیت میداد همچین کاری نمی‌کرد 

تو هم مجبور نیستی تا یک سال بمونی 

ولی گفتم زشته حالش بده

ابن خالهه خیلی روانی بودهچطور خودکشی کرد؟ چندنا بچه داشت؟ بچه هاش چند سالشون بود؟ دخترن یا پسر ؟ مجر ...

با قرص 

دو تا دختر سر اینکه دختراش چون شهر کوچیکه و لباس کوتاه و باز میپوشیدن گفته آبرومو برذین دختراش اهمیت ندادن خودشو کشته....

دقیقا خواستم به رفیقم بگم اگه اصن ی درصد اهمیت میداد همچین کاری نمی‌کرد تو هم مجبور نیستی تا یک سال ...

عروسی که واقعا فعلا نمیتونن بگیرن حداقل تا ۴۰ روز

واقعا عجیب بدشانسی بوده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

با قرص دو تا دختر سر اینکه دختراش چون شهر کوچیکه و لباس کوتاه و باز میپوشیدن گفته آبرومو برذین دخترا ...

😐😐عن به ققبرش بباره زنیکه مریضضضضضض

دختراش مجردن دیگ؟ حالشون بده؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عروسی که واقعا فعلا نمیتونن بگیرن حداقل تا ۴۰ روزواقعا عجیب بدشانسی بوده

بعد چهل روزم اگر بگیرن نصف فامیل نمیان🥲

ما کلا رسممونه مراسم عروسیامون خیلی شلوغه و همچین اتفاقی هم ک افتاده بیشتر فامیلا نمیرن عروسی دیگه 

بعد چهل روزم اگر بگیرن نصف فامیل نمیان🥲ما کلا رسممونه مراسم عروسیامون خیلی شلوغه و همچین اتفاقی هم ...

سخته واقعا

دیگه باید صبر کنن

بدیش اینه شخص نزدیکی هم خودکشی کرده

بعد چهل روزم اگر بگیرن نصف فامیل نمیان🥲ما کلا رسممونه مراسم عروسیامون خیلی شلوغه و همچین اتفاقی هم ...

لرید؟

😐😐عن به ققبرش بباره زنیکه مریضضضضضضدختراش مجردن دیگ؟ حالشون بده؟

والا زیاد نمی‌شناسم 

فامیل دوره مامانم گفت می‌شناسمش دختراش مجردن

شهر خودمون نیستم ولی من باشم ناراحت نمیشم🤌🏻

وقتی مادره منطقی فکر نکرده