2777
2789

داشتیم تلفنی حرف میزدیم برام تعریف کرد 

هم اتاقیم به دوست پسرش گفته: اخلاقت خوبه. یه طوری خوب و جفت و جوره که انگار داری یه چیزی رو از من پنهان میکنی....

صادق باش

دوست پسرش گفته: تو شکاکی. قطعا رابطه ناموفق داشتی الکی میگی قبل از من با کسی نبودی!

بچه ها به نظر منم دوست پسرش خیلی سیاست داره ‌. بلده چطوری توپ رو بندازه تو زمین طرف

نظر شما چیه

با همچین ادمی باید چطور برخورد کرد؟

بگید. میخوام دوستمو راهنمایی کنم. عقلم به جایی قد نمیده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه قضاوت کرد

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

هوش مصنوعی اینو گفت

به نظر می‌رسد که دوست شما در یک رابطه پیچیده و چالش‌برانگیز قرار دارد. در این‌جا چند نکته برای راهنمایی او آورده‌ام:

### ۱. **ارتباط واضح و صادقانه**

- **تشویق به گفتگو**: به دوست‌تان بگویید که با دوست‌پسرش درباره احساسات و نگرانی‌هایش صحبت کند. ارتباط صادقانه می‌تواند خیلی کمک‌کننده باشد.

- **گوش دادن**: او باید به نظرات و احساسات طرف مقابل گوش دهد و سعی کند درک کند که چه چیزی باعث این شک و تردیدها شده است.

### ۲. **تحلیل رفتار**

- **سیاست‌مداری**: اگر دوست‌پسرش به نظر می‌رسد که بازی می‌کند یا سعی دارد توپ را به زمین او بیندازد، این می‌تواند نشانه‌ای از عدم صداقت یا کنترل باشد.

- **شکاکی**: اگر او به شکاکی متهم می‌شود، باید بررسی کند که آیا این شکاکی ناشی از تجربیات قبلی او بوده یا رفتارهای فعلی دوست‌پسرش.

### ۳. **خودآگاهی و مرزها**

- **خودشناسی**: به دوست‌تان توصیه کنید که احساسات و نیازهای خود را بشناسد و بداند که چه چیزهایی برایش مهم هستند.

- **مرزها**: او باید بداند که باید چه مرزهایی را در رابطه‌اش تعیین کند و چه رفتارهایی را نمی‌پذیرد.

### ۴. **نظارت بر رفتار**

- **توجه به نشانه‌ها**: اگر دوست‌پسرش به طور مداوم او را زیر سوال می‌برد یا رفتارهای کنترلی دارد، این می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات جدی‌تر باشد.

- **احساس امنیت**: او باید احساس کند که در رابطه‌اش امنیت دارد و می‌تواند بدون ترس از قضاوت، خود واقعی‌اش باشد.

### ۵. **تصمیم‌گیری**

- **در نظر گرفتن آینده**: اگر رابطه به سمت منفی پیش می‌رود و احساس ناراحتی می‌کند، شاید بهتر باشد که به این فکر کند که آیا این رابطه ارزش ادامه دادن دارد یا خیر.

- **پشتیبانی از خود**: به او یادآوری کنید که باید از خود و احساساتش حمایت کند و تنها به خاطر دیگری خود را زیر سوال نبرد.

### نتیجه‌گیری

به دوست‌تان بگویید که در نهایت، او باید تصمیم بگیرد که آیا این رابطه برایش سالم و مثبت است یا خیر. ارتباطات سالم بر پایه‌ی اعتماد و صداقت بنا می‌شوند و اگر این موارد وجود نداشته باشد، ممکن است نیاز به بازنگری در رابطه باشد.

هوش مصنوعی اینو گفت 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

هوش مصنوعی اینو گفتبه نظر می‌رسد که دوست شما در یک رابطه پیچیده و چالش‌برانگیز قرار دارد. در این‌جا ...

چه قشنگ گفت هوش مصنوعی

اسم هوش مصنوعیت چیه

حتما باید سگ اخلاق باشه ک عادی بنظر بیاد؟طرف اخلاقش خوبه دیگه دنبال چی میگرده دوستت

میگه خیلی مذهبی طوره😂 و قصدش ازدواجه

بهش گفتم خب این که مشکل نداره

گفت: پیج اینستاگرامش فیکه

پیج اصلیشو به من نداده

حرفاش شوخی و جدی قاطیه

خیلی سیاست داره

چه قشنگ گفت هوش مصنوعیاسم هوش مصنوعیت چیه

مونیکا

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216