2821
2789
عنوان

رنگ مو،،،

512 بازدید | 73 پست

سلام دوستان،، من موهام فر هست،، کوتاهش کردم تا شونه،،،، میخوام رنگش کنم،، به نظرتون چه رنگی کنم،، فقط تیره نگید،، همیشه موهام تیره بوده، فقط یه بار روشن کردم دوسال پیش همه ی عالم وآدم بهم میگفتن خیلی بهت مییاد،،، خودم تو اینترنت زدم، رنگ ولایت ورنگ ومش قشنگ بوده،، حالا راهنمایی کنید، ممنون

امرزو چقدر تاپیک رنگ داشتیم😒😒😒😒البته خودمم زدم تاپیک رنگ😀😀😀فکرکنم هایلایته هجومی همرو به فکراورده😍

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موهای فر چرا کوتاه کردی منم موهام فره اصلا تا ب حالا که بیست و سه سالمه موهام کوتاه نکردم ماهی یکی و دو سانت نوکش می زنم با این حال چون فر می خوره و می ره بالا اصلا رشدش ب چشم نمیاد 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
دوباره همون رنگو بزار،یا زیتونی کن

اون رنگ رو خواهرم گذاشت،، موهام رو اولش سه صفر زدم بعد رنگش کرد،، نه من میدونم چه رنگی بود نه خواهرم،،،، خب میخوام یه چیز جدید باشه

موهای فر چرا کوتاه کردی منم موهام فره اصلا تا ب حالا که بیست و سه سالمه موهام کوتاه نکردم ماهی یکی و ...

موهام فر سیم تلفنییه،،،، نابود شده بود بعد مسافرت خیلی میریخت مجبور شدم برای اولین بار

امرزو چقدر تاپیک رنگ داشتیم😒😒😒😒البته خودمم زدم تاپیک رنگ😀😀😀فکرکنم هایلایته هجومی همرو به فکرا ...

قشنگه هایلایت هجومی؟ باید بزنم تو نت ببینم چییه.

من خودم دودی زیتونی کردم شماره 6,5بود با ی کمی دودی قاطیش کردم خیلی خوب شده بود،حالا رو موشماچجوری دربیاد نمیدونم

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
من خودم دودی زیتونی کردم شماره 6,5بود با ی کمی دودی قاطیش کردم خیلی خوب شده بود،حالا رو موشماچجوری د ...

ممنون از راهنماییت،، باید برم تو نت ببینم زیتونی یا دودی زیتونی چجوریه