2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کسی اطلاعات در مورد ماههای آخر خودش فامیلی چیزی داره من اسمم هست بیاد برام بزاره خیلی لازم دارم ایشالله هر کی داره خدا نگه داره و سالم به دنیا بیان هر کی نداره امشب با نگاه امام زمان بهش بده البته اسم یکی رو نیت کرده بودم مهدی بزارم تا باقی خدا چی به خواد

فقط از خدا بهخواین بده سالم بده همین چندتا و چه جور نگین سالم بودنشون خیلی خیلی مهمتره من فقط دعا میکردم تا توی سنو سالم نشون داد هنوز دعا میکنم و دعا از شما دوستان سالم به دنیا بیان مرسی

اگه کسی اطلاعات در مورد ماههای آخر خودش فامیلی چیزی داره من اسمم هست بیاد برام بزاره خیلی لازم دارم ...

گلم تو نی نی سایت یه تاپیکی هس به نام "مامانایی که دوقلو دارین یا دوقلو باردارین بیاین تا با هم باشیم" اونجا همه یا دوقلودارن یا سه قلو. خیلیم اطلاعات و تجارب مفید هس. متاسفانه با گوشی نمیتونم لینکشو بزارم ولی همین عنوانو سرچ کنی پیدا میکنی. اونجا اکثرن زایمان کردن یه سه قلو هم داریم که هفته سی هستش.

خدای مهربونم خودت مواظب دوقلوهام باش که از مهربونیت بهم بخشیدیشون.
مرسی رفتم ولی واسه سال 95 بود بماند هیچکی نبود بماند همه مثل اینجا گفتن خوش به حالت همین

نه گلم تاپیک برا سال 96 هستش خیلیم فعاله من خودمم هستم. قشنگ سرچ کنی پیداش میکنی دقیقن همون عنوانو که گفتم سرچ کن. حالا پیشنهاد دوستیمم قبول کن تونستم برات لینکشو بزارم.

امضااااات  😢😢😢 💖🌹💖🌹💖🌹💖

اره آجی 😭😭 خستم 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
مرسی رفتم ولی واسه سال 95 بود بماند هیچکی نبود بماند همه مثل اینجا گفتن خوش به حالت همین

گلم لینکشو گذاشتم برات.