2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 91 پست
۲۲ سالمهانرژی زنانه یعنی باید چکار کنم دقیقا من ندارمش انگار 🥲شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه بعضی وقتا ...

داخل یوتیوب هس  بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم 

ببین عزت نفس نداری 

چرااااا اجازه دادی راجب بدنت بد بگههههه 

اگ ایراد گرفت تو هم ازش  ایراد بگیر 

اون بزرگ دوس داره تو هم بگو منم .. 😐والااا 

بخدااا  این پرو بودنش  از اینه ک اجازه دادی نظر بده 

خب وقتی میاد خونه کنارش دراز بکش 

باهام فیلم ببینید 

کلا سعی کن پر انرژی باشی مردا از زنای شاد و پر انرژی خوششون میاد 

ببین یه راه بهت میگم معجزه اسسس یه مدت مثلا سع روز خیلیییی بهش توجه و محبت کن  خیلییی بعد یهو سرد شو 

ببین برات چکار میکنه انقد تغییر میکنه رفتارش ک دیگه قلق سیاست زنانه میفته دستت 

عشــــAــــق🔗♥️

پیر شدم خواهر 🥲 اما دور از شوخی کلا من از بچگی اینجوری بودم طرز فکرمو و حرف زدنم بزرگتر از سنم بود

نه خواهر عاقلی 🤍

خیلیا هم راجب من همینو میگن 🥲

هعی

عشــــAــــق🔗♥️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

داخل یوتیوب هس بزن چطور انرژی زنانه خود را فعال کنیم و بکار بگیریم ببین عزت نفس نداری چرااااا اجازه ...

اون از لحاظ ویژگی های مردانه ایرادی نداره، قدش بلنده، خیلی ببخشید معذرت میخوام اونجاشم بزرگه 😐🤣، ورزشکاره هیکلش ورزیدس قیافشم خوبه و پولدارم هست دیگه بدتر از چیش ایراد بگیرم خواهر وقتی می‌دونم همین الان لب تر کنه صدتا از من بهتر میوفتن دنبالش 😔😔😔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

جالب اینه همه از آرش طرفداری میکنن درحالی که یه خائن دروغگو بود ازش متنفرم🤮🤣

منم 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

زخم شدیمممممزخمممممتوروخدا ول کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونجاشو چطوری تشخیص دادی😑

مثه اینکه شوهرمه ها چی میگی

😐😐😐😐 پس لابد پیان خوب بود

چرا جدیدا دخترا همه جذب پسرای بد میشید مگه پیمان چشه؟ واقعا ی چیزی بگم تورو خدا بدت نیاد اما کسایی ک فکرشون مثه توعه امثال آرش و شوهر منو تو جامعه پروو کردید میدونن طرفدار دارن بازم بدتر میشن