2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا

1295 بازدید | 91 پست

ی تاپیک بود تو پر بازدیدا اصلا از اولش خندیدم تا آخرش بخاطر کامنتا 🤣🤣🤣 تاپیک تحلیل فیلم کیمیا

بعد یکی از کاربرا ک فوق العاده از شخصیت کیمیا بدش میومد می‌گفت کیمیا با پارتی معلم شد🤣🤣🤣 خدای من یعنی اینجا نمی‌دونن دانشگاه فرهنگیان چیه؟ کیمیا مثلا دانشگاه فرهنگیان قبول شد چهار سالشو خوند دیگه رفت از دانشگاه نامه شو گرفت رفت استخدام شد خو😂😂😂 عجب سمایی تو سایت هست نمی‌دونستم

می‌گفت اون محموله ک فرخ جابجا کرد نون شد براشون 🤣🤣🤣

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شک نکن اون با معلما مشکل داشته

🤣🤣🤣 خیلی سم بود خدایی برو بخون تاپیکو ببین چی نوشتن از خنده روده بر میشی

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

واقعا اون محموله نون شد براشون

کاری ندارم ب محموله ب شغل کیمیا گفتم 

آخه کیمیا دانشگاه فرهنگیان قبول شده بود نیازی ب پارتی نداشته استخدام رسمی بوده مثلا 😂😂

کجا دانشگاهش تموم شد بعد رفت

اگه فیلم رو دیده باشی نشون داد که کیمیا میخواست بره پیش مدیر سابق مدرسش که توی آموزش و پروش پست گرفته بود و ازش بخواد که براش کار پیدا کنه

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

یه پا منتقد بوده😂 منم از کیمیا خوشم نمیاد آرش بیچاره کرد همچین هووول پیمان بود ...اون نرگس چطور روش ...

اره خدایی منم خیلی از دست کیمیا حرص خوردم اما کلا کیمیا و آرش ب درد هم نمیخوردن چون از دوتا فرهنگ و خانواده متفاوت بودن کسی ک ب درد کیمیا میخورد فقط و فقط پیمان بود چون از لحاظ اعتقادی،پول، فرهنگ در ی سطح بودن هردوشون هم انقلابی بودن آرش طفلی فقط با اون زن اولش ک عاشقش بود خوشبخت میشد 

کجا دانشگاهش تموم شد بعد رفتاگه فیلم رو دیده باشی نشون داد که کیمیا میخواست بره پیش مدیر سابق مدرسش ...

تا جایی ک بلدم دانشگاه فرهنگیان قبول شد 

دیگه وقتی رفت سر کار مثلا چهار سال گذشته بود 

کجا دانشگاهش تموم شد بعد رفتاگه فیلم رو دیده باشی نشون داد که کیمیا میخواست بره پیش مدیر سابق مدرسش ...

اره دقیقااا 

بعد رشته کیمیا ادبیات فارسی بود 

نه فرهنگیان 

عشــــAــــق🔗♥️

اره خدایی منم خیلی از دست کیمیا حرص خوردم اما کلا کیمیا و آرش ب درد هم نمیخوردن چون از دوتا فرهنگ و ...

تقصیر مشوق بود .....امان از اون ننه پیمان و نرگس که اینقدر تو کوچه رفتن اومدن تا به نیتشون رسیدن 

آرش میتونست زندگی جمع کنه ولی کیمیا خیلی فضول بود 

گنجشگ های درنده