2821
2789

نمیدونم حکمتش چیه که من الان ناامید از مرکز ناباروری اومدم باید سقط جنین ببینم 

بعد 7سال انتظار و کلی هزینه کللللللی درد و اذیت شدن عمل و قرص و هزاران امپول بزنم عذاب بکشم افسرده شم 

بعد خدا بچه بده به کسی که شرایطش نداره.  بچه نمیخواد یا هر دلیلی که مربوط به خودشه.  باید کلی هزینه کنه دارو بخوره عذاب درد بکشه ایا سقط بشه کامل. نشه و هزاران مشکلات که داره 

خب خدای من چرا بنده هات نمیبینی 

چرا کمکمون نمیکنی پس

چرا اینجوریه واقعا😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم حکمتش چیه که من الان ناامید از مرکز ناباروری اومدم باید سقط جنین ببینم بعد 7سال انتظار و کلی ...

واقعا همینو بگو دوستم ام اس داره دکترش گفته اگه بچه بمونه بخاطر داروت هم خودت آسیب میبینی هم بچت

من سه تا سه تا هر سه ساعت به صورت قرص مصرف میکردم ،ساعت ده شب شروع کردم قرص خوردن تا ۴صبح طول کشید د ...

نمی‌دونه چند هفته ش هست اندازه یه ناخن لخته سیاه دفع کرده دردشم تموم شده یعنی سقط کرده ؟

نمی‌دونه چند هفته ش هست اندازه یه ناخن لخته سیاه دفع کرده دردشم تموم شده یعنی سقط کرده ؟

آخه مهمه چند هفته هست ساک تشکیل شده یا نه ،ولی من شیش هفته بودم یه ساک با یه لخته بزرگ که چسبیده بود بهش تو ساک هم جنین دیده میشد دفع کردم یه گردی کف دست کم کم میشد،برای همون یه ناخون که بقایا مونده بود کورتاژ کردم