2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا یه پسر چینی ۲ هزار دلتر پول فرستاده .که یه چیزم اون پسره بذاره روش بیاد ایران اینو بگیره🤦‍♂️

وای واقعااا😂🤦🏻‍♀️ای وای مردممون پاک عقلشون از دست دادن. ینی اینقد ارزش داشته همچین کاری کنه!؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
برا یه پسر چینی ۲ هزار دلتر پول فرستاده .که یه چیزم اون پسره بذاره روش بیاد ایران اینو بگیره🤦‍♂️

این روش کلاهبرداری خیلی معروفه. به خصوص در سایتهای دوست و همسریابی...من یک فیلم مستند هم راجع بهش دیدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
وای واقعااا😂🤦🏻‍♀️ای وای مردممون پاک عقلشون از دست دادن. ینی اینقد ارزش داشته همچین کاری کنه!؟

چی بگم والا .میگه بازیگره چینیه.بابا ۴۲ سالشه دختره.والا اصلا ازش انتظار نداشتم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

این روش کلاهبرداری خیلی معروفه. به خصوص در سایتهای دوست و همسریابی...من یک فیلم مستند هم راجع بهش دی ...

بابا مگه باور میکنه حالا.میگه من باخودش تصویری صحبت کردم.هرچی میگم این چرا باید بیاد با تو ازدواج کنه.بختطر یه ماه چت کردن؟اصلا خیلی بی منطق شده.خیلی.مجردی بلند مدت آدمو دیونه میکنه

این روش کلاهبرداری خیلی معروفه. به خصوص در سایتهای دوست و همسریابی...من یک فیلم مستند هم راجع بهش دی ...

اگه میشه اسمشو بگو بفرستم براش.با ۴۳ سال سن مثل دختر بچه ها گول خورده

بابا مگه باور میکنه حالا.میگه من باخودش تصویری صحبت کردم.هرچی میگم این چرا باید بیاد با تو ازدواج کن ...

در این روش شخص به شدت چهره و شخصیت خوبی از خودش نمایش میده و ابراز علاقه می کنه و راجع به ازدواج و خانواده و ..حرف میزنه. بعد از یک مدت، میگه می خوام بیام کشورتون برای صحبتهای جدی، ولی فعلا یک مشکل مالی پیش اومده و نمی تونم بلیت بخرم. دختر هم که کاملا اعتماد کرده، پول را واریز می کنه...

در این روش شخص به شدت چهره و شخصیت خوبی از خودش نمایش میده و ابراز علاقه می کنه و راجع به ازدواج و خ ...

دقیقا همینا رو گفته.فقط گفته این پولو تو باید بدی چون بخاطر تحر یم ها ما نمیتونیم بدیم

اگه میشه اسمشو بگو بفرستم براش.با ۴۳ سال سن مثل دختر بچه ها گول خورده

من ایران زندگی نمی کنم. فیلمش را را تی وی همینجا دیدم. با چند تا خانم مصاحبه کرده بودند. یک خانم که فکر می کنم حدود ٥٥ ساله بود و همسرش فوت شده بود و بچه ها از خونه رفته بودند. این خانم به قدری شیفته این فرد کلاه بردار شده بود که کلی وام گرفته بود و واریز کرده بود. چون اون آقا گفته بود دچار گرفتاری مالی شدم...و حتی به دروغ به این خانم گفته بود بلیت گرفته و فلان ساعت میرسه فرودگاه و خانمه رفته بود استقبال...

من ایران زندگی نمی کنم. فیلمش را را تی وی همینجا دیدم. با چند تا خانم مصاحبه کرده بودند. یک خانم که ...

خدا لعنت کنه همچین نامردایی رو