cheesecake19 مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4140 عنوان بچه ها 🫠😂 | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست شماهم وقتی گریه میکنین فکر میکنین خوشگل شدین و از خودتون عکس میگیرین یا فقط منم؟😂 انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:) 1403/09/08 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5931 دماغم اندازه پرتقال میشه😂 منم همینم😂 بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5931 دماغت خوبهههه کههه😂مال من بزرگتر میشه🤦🏻♀️😂مصداق بارز اینه لبخند اینه خنده من از هزاران گریه تلخ تر است😂😔 بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4140 دماغت خوبهههه کههه😂مال من بزرگتر میشه🤦🏻♀️😂مصداق بارز اینه لبخند اینه خنده من از هزاران گریه تلخ ... 😂😂😂وای 😂اصلا یادم رفت برا چی گریه میکردم اللن حالم خوبه😂😂😂 انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5931 😂😂😂وای 😂اصلا یادم رفت برا چی گریه میکردم اللن حالم خوبه😂😂😂 منم این روزها اینم 😂😐تایم پی ام اسه 😂🤦🏻♀️ بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
cheesecake19 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4140 منم این روزها اینم 😂😐تایم پی ام اسه 😂🤦🏻♀️ من خیلی به پی ام اسم مونده من همیشه همینطوریم دلم برا اطرافیانم که مجبورن منو تحمل کنن میسوزه انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه کاربری دست دونفره:)
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5931 من خیلی به پی ام اسم مونده من همیشه همینطوریم دلم برا اطرافیانم که مجبورن منو تحمل کنن میسوزه دلت خیلی نازکهمامانمم همینهی تئوری هست ک میگه اونایی ک برای کوچکترین چیزی گریه اشون میگیره زندگی اولشونه🌝من برعکس حس میکنم بی احساسم خیلی کم پیش میاد گریه کنم😂فقط عصبی میشم بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨