2789
عنوان

رابطه پسر

147 بازدید | 9 پست

پسر همسایمون هست حدودا یک سالی میشه ک خیلی رفتارا عجیبی داره نسبت بهم حرفی نمیزنه ولی نوع نگاه کردنش و احترام و کارهایی ک واسه خانواده ام میکنه مهربونی هاش خیلی عجیبه 

چند وقت پیش فهمیدم پسره دوست دختر داره ی روز دیدم دوست دختر اورد خونشون دختره از این دختر ها عملی ک با بیشتر پسرا دوست بوده و اینا مامان پسره پیج این دختررو داره ولی خب پسرش دور از چشم همه و یواشکی دختررو میاره خونش اینم بگم که پسره فقط با این دختره نیست با بقیه دخترا هم دور از چشم دوست دخترش هست میرن خونش آهنگ میزاره ی غذایی هم میخورن و میرن با اون دختره بنظرم فاب ترن ولی خب این کار پسره دلیل بر این هست که بخواد با دوست دخترش واقعا ازدواج کنه یا بخوادش؟ 

اگر ی زمانی در آینده ب من پیشنهاد ازدواج بده؟ خانواده خیلی خوبی داره خودشم خوبه ولی نمیدونم چرا از دوره مجردیش داره اینطور استفاده میکنه😶

من اینکه به من پیشنهاد بدهد هیچ عنوان نمی پذیرم فکر نمی کنم بتونه اصلاااا فرد خوبی برای ازدواج باشه

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

داره استفاده بهینه میکنه😁

خواهره من یعنی شما هم ازش خوشت میادا

این آدما درست بشو نیستن

الانم‌خودشوخوب جلوه میده تا کاراشو بهتر جلو ببره

بعدشما داری به پیشنهاد از دواجش فکر میکنی

آقا هستم

داره استفاده بهینه میکنه😁خواهره من یعنی شما هم ازش خوشت میادااین آدما درست بشو نیستنالانم‌خودشوخوب ...

خب اون ادم اگر واقعا عاشق باشه ی دختررو رو دوست داشته باشه ک دیگه بهش خیانت نمیکنه

خب اون ادم اگر واقعا عاشق باشه ی دختررو رو دوست داشته باشه ک دیگه بهش خیانت نمیکنه

شما فکر میکنی

هنوز مرد ها وپسر‌ها رو درست نشناختی

اتفاقا عاشق میشن‌ازدواج هم میکنن

اما بعداز تب وتاب اولیه وعشق وعاشقی

برمیگردن سر خونه اول

و خیانت شروع میشه

آقا هستم