2777
2789
عنوان

کیا چشم شون آستیگمات هست بیاین

65 بازدید | 9 پست

عینک نزنم چشمام درد میگیره 

بزنم هم همینطور 

شما ها هم آستیگمات هستین چشم درد میگیرید؟ 

دلیلش چیه؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

یه چشمم استیگماته 

نه درد نمیگیره چشمم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چشمم استیگماته نه درد نمیگیره چشمم

اونی ک آستیگماته، دوربین یا نزدیک بین هستش؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

امضات حس رهایی بهم داد😂💞

چطور یعنی؟🧐😅

من هستم عزیزم بله مدام چه قبل عینک چه بعد زدنش چشم درد دارم

عادیه یعنی؟ 

تجربه ای داری بابت اینکه چشممون درد نگیره؟ یا کلا مدلشه

عادیه یعنی؟ تجربه ای داری بابت اینکه چشممون درد نگیره؟ یا کلا مدلشه

نمیدونم عزیزم ولی چند ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد یه کوچولو خشکی چشم داشتم احتمال داد برا اون باشه چند تا قطره و اینا داد اوکی بودم بعد تموم شدن داروهام دوباره شروع شد 

اما کلا چون جفت چشمام آستیگماته نور به چشمام بخوره یا موقع رانندگی ، تلویزیون دیدن و... فشار زیادی به چشمام میاد یکی از علت های درد چشم هم همینه جدای از خشکی چشم 

یکم صبر کن درجه چشمات ثابت شد برو لیزیک گلم 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
نمیدونم عزیزم ولی چند ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد یه کوچولو خشکی چشم داشتم احتمال داد برا اون باشه ...

من سر کلاس هم باشم بخوام جزوه بنویسم مدام دور و نزدیک نگاه کنم چشمام درد میگیره الانم یک ساعت گذشته اما چشمم هنوز درد می‌کنه واقعا خ بده 

خشکی چشم مشکلش حل نشدنی هست یعنی؟

2790
2778
2791
2779
2792