2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست
وای فردا ناهار چی درست کنم😢😢

منکه شام واسه دو وعده میپزم واسه فردا ناهارم میمونه .صبح حال ندارم پاشم ناهار بپزم بخدااا

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه شام واسه دو وعده میپزم واسه فردا ناهارم میمونه .صبح حال ندارم پاشم ناهار بپزم بخدااا

من شوهرم غذای تکراری نمیخوره ای خدا خیلی سخته

بهشم میگم چی دوس داری بگو درست کنم میگه هرچی دوس داری بزار این از صدتا فحش بدتره 

غذا درست کردن سخت نیستا اینکه فک کنی چی درست کنی سخته

اللهـــم العجل ولیک الفرج
من شوهرم غذای تکراری نمیخوره ای خدا خیلی سخته بهشم میگم چی دوس داری بگو درست کنم میگه هرچی دوس داری ...

منکه به شوهرم بگم چی بپزم بی برو برگرد همیشه میگه استنبولی 😂😂😂میگم بابا همیشه که نمیشه استنبولی خورد میگه پس هرچی دوست داری بپز

ولی خدایی به ناهار شام تکراری حساس نیست.

ازین جهت راحتم😍😍😍

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

من یه قورمه سبزی بار گذاشتم هجومیه هجومی

از ظهر داره قل میخوره🤓🤓

فقط الان نمیتونم هایلایت کنم به نظرتون انقدر هجومی کافیه؟😂

بچه ها بنظر من شیوا راست میگفت

درست نیست که اینجا را هم برای کسی که فقط اینجا رو برای درددل داشته تنگ کنیم

حالا راست یا دروغ خیلی دروغا بوده که ما تو فضای مجازی باور کردیم و هیچوقت نفهمیدیم دروغه اما این رفتارها منو یاد بچه های مدرسه ای میندازه که میرفتن گوشه حیاط یکیو مسخره میکردن

ما هممون درمقام مادریم

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
منکه به شوهرم بگم چی بپزم بی برو برگرد همیشه میگه استنبولی 😂😂😂میگم بابا همیشه که نمیشه استنبولی خ ...

خوش به حالت 

حالا شوهرم میگه من اگه میتونستم این عدس پلو استانبلی رو از لیست غذا ها حذف میکردم زیاد دوس نداله ولی من درس میکنم

اللهـــم العجل ولیک الفرج
من یه قورمه سبزی بار گذاشتم هجومیه هجومی از ظهر داره قل میخوره🤓🤓

به به به شوهرمنم میگه قرمه سبزی باید از ظهر بار بزاری تا شام خوب جا بیفته نوش جونتون😍😍😍

امضات خیلی باحاااااله😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😘😘😁😁

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 
میشه یه لیست از غذا هایی که درست میکنید رو بگید

پلویی

عدس پلو با قلقلی 

عدس پلو ربی با مرغ 

سلزی پلو با گوشت 

سلزی پلو با ماهی 

سبزی پلو با مرغ

سبزی پلو با قلقلی 

زرشک پلو با مرغ

لوبیا پلو 

خام ته چین 

ته چین مرغ ترش 

قورمه سبزی 

قیمه 

خورشت بادمجون 

اکبر جوجه 

کلم پلو 

هویج پلو 

استامبولی 

فسنجون 

اینا برنجی 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
بچه ها بنظر من شیوا راست میگفت درست نیست که اینجا را هم برای کسی که فقط اینجا رو برای درددل داشته ت ...

عزیزم بچه ها از کلمه هجوم خوششون اومده دارن استفاده میکنن کسیرو مسخره نمیکنن این تاپیک راجع به شام هست نه شیوا😍😍😍😍

عزیزم بچه ها از کلمه هجوم خوششون اومده دارن استفاده میکنن کسیرو مسخره نمیکنن این تاپیک راجع به شام ه ...

خودت میگی هجوم و شیوا

کاری ندارم ولی همه چی سپرده میشه به قضاوت و انصاف جمعی

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن
پلویی عدس پلو با قلقلی  عدس پلو ربی با مرغ  سلزی پلو با گوشت  سلزی پلو با ماهی&nb ...

مرسی عزیزم ماشالله یکی از یکی هجومی تر😍😍😍😍

پلویی عدس پلو با قلقلی  عدس پلو ربی با مرغ  سلزی پلو با گوشت  سلزی پلو با ماهی&nb ...

ماشاالله 

برنجی من ایناست 

استانبلی 

عدس پلو

رشته پلو

سبزی پلو ماهی

سبزی پلو بامرغ

قیمه

قورمه سبزی

مرغ ترش بختیاری

همین

میشه طرز تهیه ته چین مرغ ترشت رو بگی