2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست
نه اتفاقا بگو و برو  من تو دلم نگه نمیدارم نمیتونم😂

میگم همیشه ولی ی سری همش بهم بهم تیکه میندازن و نفرین میکنن😐😐😔بعضی وقتا حوصله نداشته باشم میگم به من چه بذار سرکار باشن😑ولی اغلب اوقات دلم میسوزه و میگم که بعدش هم فحش میخورم😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما در جریانی؟؟😐😐😐

شما همه تاپیکاشو خوندی،یا فقط قسمت هایلایت موهاشو که شوهرش که هجوم اورده.رو خوندی؟

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
خوش بسعادتت🤣

میدونه عاشق کبابم یه وقتایی که زود میاد خونه میگه شام چی داریم منم یه قیافه مکش مرگ ما میام براش😔 میگه فهمیدم پاشو بریم!! 😏

یه وقتایی احساس میکنم خیلی میفهمه😁😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

تخم مرغا پریشبی رو میخام گرم کنم امشب واس همسرم ک تا دیدشون هجومی بشه😲😲😲😲😲بنظرتون درجه هجومی بودنش در اون لحظه چقد میتونه باشه😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
شما همه تاپیکاشو خوندی،یا فقط قسمت هایلایت موهاشو که شوهرش که هجوم اورده.رو خوندی؟

نه من اصلا اون قسمت رو نخوندم😑الان بچه ها گفتن 

شما به ی کاربر دیگه گفتی قضاوت نکن من ریپلای کردم گفتم کامل در جریانی؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خب برا سرما خوردگی که خوب نیست شوهرم مریضه 

سرخ کردنی رو می گی؟ من عاشق پیازداغم واسه همین تو سوپم می ریزم انقدر زیاد نیست که سرخ کردنیش! اگرم فلفل رو می گی که فلفل قرمز برای سرماخوردگی خیلی خوبه 

من ھم قرمہ سبزی درست کردم شما بہ قرمہ سبزی پودر زیرہ میزنید؟

نه عزیزم منکه نمیزنم😊😊😊

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
چه جوری میپزی 

من عدس رو بار میزارم بعد وقتی نیم پز شد سیب زمینی نگینی خورد شده رو توش میریزم رب هم میزنم نمک هم همینطور پیاز داغ هم میکنم بهش اضافه میکنم همین 

اللهـــم العجل ولیک الفرج
من عدس رو بار میزارم بعد وقتی نیم پز شد سیب زمینی نگینی خورد شده رو توش میریزم رب هم میزنم نمک هم هم ...

ممنون

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖