2777
2789
عنوان

شام هجومی😉😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 187 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نبودی ببینی چقدر براش آرزوی خوشبختی کردن😑 و

قبلا تاپیک زد دو سه صفحه خوندم متوجه شدم تخیالاتش رو میگه ولی دیدم اگر چیزی بگم همه هجوم میارن میریزن سرم چیزی نگفتم😂😂جرئت ندارم حرف بزنم که بهم میگن بداخلاق😔😔

بعضی وقتا میگم ولشون کن بذار سرکار باشن بعضی وقتا دلم نمیاد و میگم که خب بعدش هم باید منتظر هجوم کاربرها باشم😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
قیمه بادداره هجومش به طرف دستشویی بیشتره اگه طرف توهم خواست هجوم بیاره فردابایدبیادتوتاپیک سوگل اونو ...

😂😂😂😂

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
قبلا تاپیک زد دو سه صفحه خوندم متوجه شدم تخیالاتش رو میگه ولی دیدم اگر چیزی بگم همه هجوم میارن میریز ...

نه اتفاقا بگو و برو 

من تو دلم نگه نمیدارم نمیتونم😂

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
ببخشید شما عدسی چجوری درست میکنید

من پیاز داغ درست می کنم بعدش با رب سرخش می کنم بعد عدس و اب نی ریزم کلی هم فلفل می زنم بعدش یک سیب زمینی توش خورد می منم نمکشو تست می کنم جا افتاد می کشم روش نعنا داغم می ریزم خیلی خوشمزه می شه همسرت سرما خورده فلفل قرمز اگه دارین بزن

عه ما ظهر خورديم شايد الان بگي خب من الان چيكار كنم كه تو ظهر خوردي😂😑ولي گفتم بكم😂

نوش جونت عزیزم  ولی ما باید ناهار همیشه برنج باشه

همسرم میگه سیر نمیشم

اللهـــم العجل ولیک الفرج
من پیاز داغ درست می کنم بعدش با رب سرخش می کنم بعد عدس و اب نی ریزم کلی هم فلفل می زنم بعدش یک سیب ز ...

خب برا سرما خوردگی که خوب نیست شوهرم مریضه 

خدا جونم ایمان دارم بهترین ها را برام کنار گذاشتی و به موقعش بهم میدی...ولی من صبرو تحمل ندارم😖
قبلا تاپیک زد دو سه صفحه خوندم متوجه شدم تخیالاتش رو میگه ولی دیدم اگر چیزی بگم همه هجوم میارن میریز ...

حتی واقعیتم داشته باشه 

از این زنای خونه خراب کن بوده 

دلیلی نداشت براش ارزوی خوشبختی کنن😔

بعدم همه میگفتن سرکاریه 

خودش اصلاجواب نمیداد

۲یا۳نفر دیگه با بقیه دعوا گرفته بودن

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
من همسرم سرما خورد درخواست عدسی دادن 

تو دیگه خیالت راحته خاصیت هجومی شوهرت چاییده 😂😂

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨