2777
2789
عنوان

پیازدرمانی

163 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبین؟ کیا برای عفونت زنانه از پیاز درمانی استفاده کردن؟ میشه از تجربیاتتون بگین؟

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میری از عطاری ....پنیرک میگیری....اگه تو بیرون تو بازار خودشو پیدا کنی که عالیع....تو همه جا هست.....دم میکنی روزی سه بار میخوری .و توی ابش میشینی.....بعد تفاله یا همون برگاشو میزاری لای دسمال نخی بر میداری مثل نوار بهداشتی....

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

این کارو سه روز انجام بده....بعدش میتونی روزی یه بار دمکرده لخوری.......عالیه...اگه جواب نگرفتی.......به مامانم فاتحه بفرست😀

ببین میری از عطاری ....پنیرک میگیری....اگه تو بیرون تو بازار خودشو پیدا کنی که عالیع....تو همه جا هس ...

اتفاقا پنیرک رو خیلی شنیدم جوشوندشو ولی مثل نوار استفاده کردنشونه

من تمامی راهها رو امتخان کردم.......بهترینش همینه...بخدا خیر داره...مبتونی با برگش اشم درست کنی.....پنیرک عالیه

من تمامی راهها رو امتخان کردم.......بهترینش همینه...بخدا خیر داره...مبتونی با برگش اشم درست کنی..... ...

پیاز درمانی چی استفاده کردی؟

اتفاقا پنیرک رو خیلی شنیدم جوشوندشو ولی مثل نوار استفاده کردنشونه

چیزی نداره میریزی لای دستمال...واسه اینکه کثیفکاری نشه یه نوار بردار اینم بزار روش...شب تا صبح ....سه بار حداقل بکن

پیازم مثل سیره....فایده نداره...سوزش داره...واسع اونایی که زخم دارن خوب نیس

پیاز درمانی اینه ک بجوشونی پیازو و آبشو بخوری تزریق نمیکنی ک بسوزونه