2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی عزیزم مادر شدنت مبارک الهی نی نی سالم بغل بگیری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوشبحالتهربار بی بی چک گذاشتم منفی بود🥺💔

انشاالله ماه دیگه توهم بارداربشید دوقلو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انشاالله ماه دیگه توهم بارداربشید دوقلو

❤️🙏🏻

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

انشالله خدا دامنت رو سبز کنه چند وقته اقدامی؟ درخواست میدم قبول کن چندتا نکته بگم

باش

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

مثبته عزیزم مبارکت باشه 😍❤️

چند روز از پریودت گذشته ؟ چند وقت اقدام بودی ؟ 

این ماه چیا مصرف کردی 

یه توضیح به ما منتظرا بده

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
انشالله خدا دامنت رو سبز کنه چند وقته اقدامی؟ درخواست میدم قبول کن چندتا نکته بگم

اگ میشه داخل تاپیک بگو بقیه هم استفاده کنن❤️🙏🏻

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
مثبته عزیزم مبارکت باشه 😍❤️چند روز از پریودت گذشته ؟ چند وقت اقدام بودی ؟ این ماه چیا مصرف کردی یه ...

ببین ماه اول خیلی دیر اقدام کردم فایده نداشت تخمک گذاری گذشته بود ماه دوم روزای تخمک گذاری تقریبا سه بار اقدام کردم . درخواست بده یه سری چسزا رو نمیشه اینجا گفت

ببین ماه اول خیلی دیر اقدام کردم فایده نداشت تخمک گذاری گذشته بود ماه دوم روزای تخمک گذاری تقریبا سه ...

درخواست دادم

همینجا بگو بقسه هم استفاده کنن

باشه

روزای تخمک گذاری یه روز در میون اقدام کنید

پوزیشن هارو عوض کنید اون پوزیشنی باشه که بهتر از همه میشه. بعدش پاتونو بالا نگهدارید . اگه میتونید سرویس بهداشتی نرید بعدش . مثلا من شب تا صبح نمیرفتم.... نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی من اینکارا رو کردم تو روزای تخمک گذاری هم یکم ورزش کمید تخمک ها فعال میشه...همین غذای خاصی هم نخوردم