2777
2789
عنوان

متنفرم

65 بازدید | 13 پست

یازده ماهه دست تنها بچمو بزرگ میکنم،الان متنفرم ازش،شب و روزم رو گرفته،تو یک ساعت چندبار سینه هامو خالی میکنه،نگرانم بعد شیر دهی سرطان بگیرم ،اینقدر ضعیفم کرده که حد نداره،شب به زور میخوابه،صبحم نمیزاره بخوابم،نصف شب صدبار شیر میخوره ،کلی هم تو روز غذاهای مختلف میخوره 

دلم میخواد بزارمش دم در ،دو روز نباشه نفس بکشم،ارامش ندادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مادری یعنی همین دیگه بخاطرهمین سختی ها گفتن بهشت زیرپای مادره دیگه منم یادمه ۵شب مستمر نخوابیدم بخاطر مریضی وگریه های بچه ام نیمه شب داشتم توآغوشم میچرخوندم خوابش ببره ازشدت خواب وخستگی دستام ازدستم افتاد زودگرفتم بازعذاب وجدان گرفتم 

یا اینقد شیرمیخورد دیگه چشام سیاهی میرفت اینقدگریه میکرد نمیتونستم برم سرویس یا با خودم میبردمش یا خودمو خیس میکردم حتی وقت نمیکردم غذا بخورم چون دایم باید بغلش میکردم میچرخوندم که شاید اروم بشه همیشه بازو درد بودم چون سنگین بود ومنم خیلی لاغروضعیف شده بودم ازمامانت کمک بگیر عزیزم کمتر اذیت میشی

تحمل کن اسی سخته میدونم امامیگذره

شوهرنداری؟

من شوهرم دارم اماخب منم تنهاتوهرکاری بادوتابچه کوچیک پدرم دراومد

الان که سه سالش شده بازم صبازودبیدارمیشه خیلی بیخواب میشم ولی چاره ای نیست

به دلایلی ازخانوادمم رابطه ندارم خیلی تنها خسته بودن همیشه بااینکه خونه مادرم خیلی نزدیکه 

عزیزم کاملا درکت می‌کنم. بچه هرچقدرم عزیز باشه اگه آدم دست تنها باشه یا شوهر همراهی نکنه، با وجود تمام عشقی که بهش داری، ازش خسته میشی. دلت می‌خواد چند روز نبینیش. مخصوصا بچه‌ای که شیر میخوره یکسره میچسبه. انسان نیاز به حریم خصوصی و خلوت داره. اگر این حق مسلم ۲۴ ساعته ازش گرفته بشه معلومه پر از خشم میشه. 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز