hamidreza13777 مدیر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 352 عنوان جومونگ | مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 41 پست امسالم میخوان دوباره سریال جومونگ رو پخشش کنن. شعر زیبای من 1403/09/08 | 08:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 کل تلوزیون تکراره😂😂😂😂😂بعضا هاش خوبنمثل جومونگ کیمیامختااااار🤕😂😂😂😂😂🥴 مختار اره ولی کیمیا من خوشم نمباد انگار اون جنگ به پایان رسونده😂جومونگم چشام ببندی از تو کوچه پس کوچه ها گوگوریو میرم چین تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
neo عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 عید امسال ۱۴۰۴ میخوان سری آخر جومونگ یعنی داستان نابودی گوگوریو رو پخش کنن از شبکه تماشا سریال ته جویونگ خیلی قشنگه غمگین و پر از احساسات و حماسی هم هست 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
هرمیون3 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 7178 مختار اره ولی کیمیا من خوشم نمباد انگار اون جنگ به پایان رسونده😂جومونگم چشام ببندی از تو کوچه پس کو ... دقیقا منم ببرن گوگوریو و بیو میتونم اسنپ کار کنم😂😂😂😂ولی قیمت نمک چوسان داشت از دستم خارج میشدکه خدا رو شکر پخش بشه میفهمم قیمتشکیمیا هم دیشب بحث تحلیلش داغ بود خیلی خفن بود😂 خانه شماره 12 میدان گریمولد
alesan عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 4878 دقیقا منم ببرن گوگوریو و بیو میتونم اسنپ کار کنم😂😂😂😂ولی قیمت نمک چوسان داشت از دستم خارج میشدکه ... 😂😂😂😂😂 تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃
neo عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 اگر گفت چه ساعتی و کدوم کانال منم تک کنین😍😂 جومونگ رو نشنیدم ولی شنیدم که سری آخر جومونگ رو امسال پخش میکنن از نوروز ۱۴۰۴ از شبکه تماشا داستانش در مورد اخرین پادشاه گوگوریو هست تو مایه های جومونگه از نظر سبک حماسی و احساسی بودنش 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
فرشته39 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 9291 چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن بوده چقدر خوب جلوه اش میدن🤦♀️
مهسا_011 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1075 چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن ... فرشته اگه گذاشتی مابه یکی خوشبین باشیم😆
neo عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن ... کره ای ها تقریبا برای همه پادشاهاشون فیلم و سریال ساختن تو بعضیاشون خوب نشون دادن پادشاهاشون رو و توبعضیا بد .به هر حال هر سریالی باید یه قهرمان داشته باشه که مردم جذب سریال بشن و تو بعضی سریالاشون پادشاهاشون رو قهرمان نشون دادن 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
فرشته39 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 9291 کره ای ها تقریبا برای همه پادشاهاشون فیلم و سریال ساختن تو بعضیاشون خوب نشون دادن پادشاهاشون رو و تو ... آره اتفاقا تو یه سریال دیگه دقیقا جومونگ بد بود😐
neo عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 آره اتفاقا تو یه سریال دیگه دقیقا جومونگ بد بود😐 آره سریال جومونگ ۴ که چند وقت پیش پخش شد کلا برای فیلمسازا جذب مخاطب و پول مهمه حقیقت تاریخی مهم نیست و کلی سریالاشون خالی بندی و تخیل داره 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
hamidreza13777 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 352 چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن ... نه جومونگ آدمه خوبیه یه زمانی الگو بود شعر زیبای من