2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 614923 بازدید | 14872 پست

سلام بچه ها 🪴

من امروز عزممو جزم كردم بشينم كار كنم، وسط تايپ تحقيقم يهو سيستم بى هيچ دليلى خاموش شد :| [نتيجه ميگيريم اهمال كارى بد است]
يه مقدار ذرت تو يخچال مونده بود و بوى ناجورى گرفته بود كه شد خروجى امروز

قورى رو درست و حسابى شستم و به جاش آخرين بازمانده ى چاى كيسه اى رو استفاده كرديم

بعد ٤ سال و نيم، امروز همت كردم يه رژلب سفارش دادم كه گف ٢١ روز ديگه پست ميكنه (تا برسه ميشه ٥ سال :| )

يه مقدارم تميزكارى كردم
راستى برنامه ى ترك عادت ! باورم نميشه كه روز دوم يادم رفت ... فك ميكردم مثلا روز دهم يادم ميره، يا روز پونزدهم ... يك دقيقه مونده بود به ١٢ كه فيلمشو باز كردم ... حالا نميدونم سرنوشتش چى ميشه

جالبه كه اون قرص ويتامين مو رو مرتب ميخورم، شايد چون با چشام ميبينم چقد مو دارم از دست ميدم

يه دوره هفت تايى نذر داشتم كه ديشب تموم شد خداروشكر

راستى درباره تاپيك جديد، بچه ها من با يكجا بودن موافقم، چك كردن چند جاى مختلف برام سخته، و فك ميكنم همه اينها در راستاى همه و اشكالى نداره اگر همه ى مسائل رو يك جا مطرح كنيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من خودم مدیریت اقتصادی مینیمال شدن تو این زمینه ذغدغمه و اصلا منافاتی با اهداف این تاپیک نداره و یکجا باشبم بهتره به نظرم 😊کلا ولی با بچه کوچک اونم پسربچه خونه تمیز کردن آب در هاون کوبیدنه امروز در نبود پسرم که با پدرش بیرون بود کلی تمیزکاری کردم ولی پاشون نزاشت خونه رسما ترکوند همه جارو😅مم

سلام دوستان

من ماکروفرم مارک کندی هست کیک درست میکنم خشک میشه اصلا خوب نمیشه کیک مثل ته دیگ خشک خشک میشه

اگر کسی تجربه داره بگه دما و زمان چه طوری تنظیم کنم تو چه ظرفی بهتر میشه پیرکس یا از این قالبهای گرد مخصوص کیک

🌺دوستان مینی مالیستییه پیشنهادبه نظرم اگه تاپیک جداگانه باشه مطالب مفید را به اشتراک بگذاریم، حالا ...

بعد یه مدت دیگه کسی سر نمیزنه قبلا تجربه شده...

ولی من نظرم اینکه وقتی گزارشها کمتر شد از این مطالب هم تو تاپیک بذارید که هم تنوع بشه هم تاپیک بروز بشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

پیشنهادتون خوبه دوست گل، اما چه اشکال داره اینجا حرف بزنیم نهایت باز ۳۰۰۰ صفحه بشه مدیر عزیز تاپیک م ...

دقیقا بخوایم فقط گزارش ورودی خروجی بدیم خیلی یک نواخت و کسل کننده میشه

الان بعضی از دوستان روزمرگی هم میذارن خیلی حس قشنگی به تاپیک میدن😍🥰

بعضی ها هم متن های آموزشی میذارن خود من بسیار بسیار لذت میبرم

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام دوستان من ماکروفرم مارک کندی هست کیک درست میکنم خشک میشه اصلا خوب نمیشه کیک مثل ته دیگ خشک خشک ...

هر دفعه درجه اشو کمتر کن خب

برای ازمون و خطا هم از کاپ کیک یا کیک یزدی استفاده کن که موادت هدر نره یدونه بپز اگه خشک بود باز کمتر کن

من نمیدونم ماکروفر حرارت از پایین میده یا بالا یا کلا ولی اگه از بالا بده سریع کیک خشک میشه

صبح جمعتون بخیر باشه؛

دیروز بالاخره فرصت کردم و تون چندتا تیکه ظرف رو بردم فروختم.منتها سینی مورد نظر رو از اونجا نخریدم ،جنساش خیلی ضعیف و بی کیفیت بودن.رفتم خونه ی مامانم صحبت سینی و ...شد مامانم گفتن یه سینی قدیمی نو دارن که مستطیله و تو کمده اگه به دردت میخوره بردار ،سایزش همونی بود که میخواستم .اینجوری شد که با خروجی دوتا سینی و یک ظرف غذا و یک قوری یک ورودی سینی داشتم.

یک شومیز هم از کشوی لباسام رفت تو قسمت اهدایی ها(دیگه عمرشو کرده بود)

دقیقا بخوایم فقط گزارش ورودی خروجی بدیم خیلی یک نواخت و کسل کننده میشه الان بعضی از دوستان روزمرگی ه ...

نه میدونید از چه جهت گفتم

یکی این که افراد جدید شاید حوصلشون نکشه همه موارد را بخونن و مورد دیگه 1/2بار به بعضی دوستان گفتم خلاصه تجربشون را در اختیارمون بگذارن یا مثلا مطالعه داشتن یا پادکست چون خودم اهل مطالعه در زمینه های مختلف نیستم، گفتم اطلاعاتمون بره بالا و شاید به اون مبحث علاقه مند شدیم، گفتن از موضوع تاپیک خارج میشه و تمایلی نداشتن

در نهایت هم عرض کردم هرچی بقیه بگن

کسی دلسوز نیست که خوب انجام بده، متاسفانه این مقاله هم یه انباشتگی وحشتناک واسه منه.خوب چند تا چیز ب ...

عزیزم مقاله نوشتن به نظرمن کار سختی نیست شاید خودم کار پژوهشی دوست دارم بشین از قسمتهای کوچکش شروع کن همه باهم مغزت مقاومت میکنه کم کم می بینه انجام دادی من خاضرم کار بیرون و مقاله اینا صبح تا شب انجام بذم لذتم میبرم ولی کار خونه سخترمه🤣

✅️یه تیکه کدو حلوایی داشتم که به کیک تبدیل شد:مدتیییی بود تو فریزر بود.

⬅️تا اینجای روز کارهای روتین خونه

⬅️تو خونه حکومت نظامی برپا کردم🤣دخترم هر اسباب بازی جدید بیاره قبلی باید برداره

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈