2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 688737 بازدید | 15018 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خروجی مقداری ریحونسس سفیدسیب زمینی پخته خیار شورآوردم خونه مامانم با هم بخوریمیعنی هر روز که میام ای ...

همین که نمیذاری خراب بشه خیلی کار مفید و ارزشمندی انجام دادی

لذت میبرم 

دوستتون دارم 💕

ورودی دستمال اشپزخونه و کفگیر چوبی 

مزه خوری خیلی کوچولو برای دخترم هدیه بود

روغن ریز هم هدیه گرفتم برای مامانم✨

مربای هویج درست کردم ی شیشه دادم ب مادرشوهرم ،ی شیشه هم میدم ب مامانم

امروز هم روز تمیز کاری بود ولی خونه تمیز بود🌱فقط روی کابینتارو دستمال کشیدم

کتونی های خودم و دخترم و شستم✨

خروجی هم کفگیر قبلی 

همین که نمیذاری خراب بشه خیلی کار مفید و ارزشمندی انجام دادیلذت میبرم

البته بگم بعضی وقتها که سرم شلوغ باشه یا یه کم غافل بشم کلی مواد غذایی دور ریز میشه

و این ناراحتم میکنه

یکی از دعاهام اینه که خدایا بتونم خرید ها رو به موقع سر و سامون بدم که اسراف نشه

یکی از دلایلی که مقدار مواد خریداری شده زیاد میشه اینه که مهمون زیاد داریم

❌️لایک❌️

البته بگم بعضی وقتها که سرم شلوغ باشه یا یه کم غافل بشم کلی مواد غذایی دور ریز میشهو این ناراحتم میک ...

درک میکنم چی میگید 

ان شاالله خدا بهت توان بده دوست خوبم 💖

دوستتون دارم 💕

سلام به همه دوستان خوبم 

منم بالاخره توی خونه جدید مستقر شدم و خیلی از کارارو با همراهی همسرم پیش بردیم .خداروشکر  زیاد شلوغش نکردمو چند تا کابینت و کشو هنوز خالیه . هال با اینکه نسبتا  بزرگه و دوستم میگفت میتونی دو تا ست مبل  بخری امامن اصلا فکرشو نمیکنم و با همین یک دست راضی ترم . 

ظرف و ظروف هر چی که اینجا ضروری بود برداشتم و بقیشو گذاشتم توی خونه دیگه‌ چیز اضافه ای نخریدم به جز یه دست قابلمه ۴ تایی . جامایع و اسکاج . خردکن سه کاره . که قبلیه خونه دیگه اس و کمی کند شده و یکبار تعمیر شده . دیگه گفتم یه نو هم برای خونه جدید بگیرم چون  همیشه خیلی برام کاربردیه.  کفگیر ملاقه و ظرف روغن هم باید بخرم ‌ .

یه ست دستگیره دمکنی هم یا بخرم یا بدوزم ‌ 

ان شاالله که زود همین کارای خرده ریز هم انجام بدیم و تموم بشه که خیلی خسته شدیم . 

سلام به همه دوستان خوبم منم بالاخره توی خونه جدید مستقر شدم و خیلی از کارارو با همراهی همسرم پیش برد ...

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی. انشالله همیشه صدای خنده هاتون بپیچه توش

اونایی که میگفتن نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران کدوم سوراخ موش قایم شدن؟ الان همون لبنان بخاطر ما داره میجنگه. اونایی که با کشورای عرب همسایه میجنگن شدن عرب پرست وکسایی که ازاعراب تقاضای کمک برای حمله به هموطناشون میکنن شدن آریایی. هه....