2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 695586 بازدید | 15019 پست
ورودی های آخر هفتهیه کلاه مردونهیه جفت جوراب بچه گونهتو فروشگاه که بودم خیلی جلوی خودمو گرفتم که برا ...

من عید سال پیش نخریده بودم چیزی کلا افسرده بودم🤭

عید ذهنم چیز نو میخواد

الان کهنه ها رو میپوشم که از اردیبهشتن تا فروردین

بعد جدیدمیخرم 

شوهرم تاج سرمه🥰 نرهای حرومزاده درخواست ندین🛑

اره مثل همیمخونه مام اسانسور ندارهزانوهام درد میگیرنمن فستینگ انجام میدم ۷۵بودم۷۰شدمکم خوری زیاد دار ...

انشالله گلم

ماهم قبل 8  9 سعی میکنم شام بخوریم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@honamik29192   هونامیک جون تاپیک لاغری تا عید نمیزنی؟😅🙊 چربی هامونو هم مینیمال کنیم

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

ولی چیزی که هست اینه که متاسفانه پر بودن بهم بیشتر میاد وقتی صورتم تپلی میشه خیلی ناز میشمولی الان 3 ...

برای صورتت بعد فعالیت سیب پخته (کمپوت سیب) بخور 

زیتون ،ژله ،جوانه گندم  همه اینا رو شنیدم که صورتو پر میکنه 

سیب و خودم تجربه دارم

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

برای صورتت بعد فعالیت سیب پخته (کمپوت سیب) بخور زیتون ،ژله ،جوانه گندم همه اینا رو شنیدم که صورتو پ ...

سیب و بپزم بعد فعالیتم بخورم؟ی دونه؟ بعد چند وقت نتیجه دیدی؟بهش هیچی نزنم؟

اره مخصوصا بعد ورزش 

فکر کنم دو سه ماه شد البته من کلا لاغر بودم با این سیبه وزنمم بالا نرفت(که بگیم چاق میکنه) من بهش هیچی نمیزدم حتی شکر

راستی موقع ورزش هم کمپرس سرد بذارید رو صورت که لاغر نشه یکی از هم باشگاهیای من این کارو میکرد صورتشم خیلی لاغر نشد 

اره مخصوصا بعد ورزش فکر کنم دو سه ماه شد البته من کلا لاغر بودم با این سیبه وزنمم بالا نرفت(که بگیم ...

مرسی عزیزدلمم😘

مرسی عزیزدلمم😘

انشالله نتیجه بگیری😍❤️

من عید سال پیش نخریده بودم چیزی کلا افسرده بودم🤭عید ذهنم چیز نو میخوادالان کهنه ها رو میپوشم که از ...

آره منم اتفاقا با دیدن پیام شما که راجع به خرید عید نوشته بودین تصمیم گرفتم کم کم خرید کنم و بذارمشون کنار برای عید. 

چون معمولا اسفند ماه خیلی پرخرجیه و اگه بخوام همه خریدامو بذارم برای اسفند خیلی بهمون فشار میاد و از طرفیم دم عید احتمال اینکه خرید اشتباه داشته باشم بیشتره چون هل هلکی میشه.

البته الان فعلا خرید کاپشن تو اولویته برام چون هم خودم هم همسرم لازم داریم. کاپشن که خریدم بعدش کم کم میرم سراغ خرید های عید🤭

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

آره منم اتفاقا با دیدن پیام شما که راجع به خرید عید نوشته بودین تصمیم گرفتم کم کم خرید کنم و بذارمشو ...

دقیقا ادم موقع خرید عید بیشتر اشتباه میکنه

منکه سالهاست بهمن ماه خرید میکنم امسالم این ماه خرید کردم.  همیشه هم اسفند میرم بازار که شور و شوق مردم و بازار ببینم لذت ببرم ولی از کرونا به بعد مردمم دیگه دل و دماغ عید ندارن با روزای عادی فرقی نداره 🙁

دقیقا ادم موقع خرید عید بیشتر اشتباه میکنهمنکه سالهاست بهمن ماه خرید میکنم امسالم این ماه خرید کردم. ...

اره من الانه خریدهامو ‌کم کم میکنم

دم عیدم که هیجانشو دوست دارم حس خوبیه تو بازار

اره من الانه خریدهامو ‌کم کم میکنمدم عیدم که هیجانشو دوست دارم حس خوبیه تو بازار

به نظرم از الان بگردیم اگه چیز قشنگی نبود بذاریم دم عید (که برای ما بعیده) چون معمولا کسایی دم عید خرید میکنن که خریدشون طبق مد سال بعد باشه (که ما همچین هدفی نداریم) 

به نظرم از الان بگردیم اگه چیز قشنگی نبود بذاریم دم عید (که برای ما بعیده) چون معمولا کسایی دم عید خ ...

🤪مثلا لباس زیر و شال مشکی و جوراب و کفشی شلوار مشکی یا جین خلاصه اینجور

که همش اینا هستن و دم عید قیمتاشون ماشالله میشه 🤭