2777
2789

دعا یعنی بستن چشم‌ها، آرام گرفتن قلب، و اتصال به قدرتی بزرگ‌تر از خودمان. همیشه حس کرده‌ام وقتی از عمق وجودم دعا می‌کنم، چیزی در جهان تکان می‌خورد. دعاهایم با اشک‌ها و لبخندهایم آمیخته است و پاسخ‌ها را در لحظاتی که انتظار ندارم، می‌گیرم.

اینجا هستم تا برای شما هم از همان عمق وجود دعا کنم. اگر آرزو یا درخواستی دارید که سنگینی‌اش روی دلتان است، بنویسید تا همراه با شما از خداوند بخواهم که گره‌هایتان باز شود. شاید دعای ساده‌ای از من، کلید معجزه‌ای برای شما باشد.

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

دعا کن به اونی که میخوام برسم

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا برا من دعا کن خیلی شرایطم بده قلبم داره میترکه شوهرم دوسم نداره همش خیانت می‌کنه همش میخواد طلاقم بده منم نمیتونم ی بچه دارم هنوز دوسش دارم خونه مو ک با کلی امید اومدم توش وسایلمو چیدم هنوزم دوس دارم دخترم اتاقشو دوس داره اصلا شرایط طلاق ندارم از ته دلت برام دعا کن 😭💔 دعا کن مهرم ب دل شوهرم بشینه زندگیمون خوب شه دیگه خیانت نکنه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

دعا کن لطفا برای درسم ک داخلش موفق بشم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

آخ بمیرم برای دلت

خدا نکنه عزیزم برام دعا کن فقط😭 فکرشم میکنم ی زن دیگه بیاد تو خونه ام بیاد تو اشپزخونم، آشپزخونه ای ک خودم رنگ و مدل کابینتاشو با ذوق انتخاب کردم رنگ کاشیاشو 😭😭😭😭 دیوانه میشم 

شوهرم خودشو در اختیار اون کثافتا میزارع بس نیست خونمم یکی دیگه صاحب بشه 😭😭😭

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

خدا نکنه عزیزم برام دعا کن فقط😭 فکرشم میکنم ی زن دیگه بیاد تو خونه ام بیاد تو اشپزخونم، آشپزخونه ای ...

خدا نکنه عزیزم 

دعا میکنم همسرت قدرت رو بدونه و طعم خوشبختی رو بچشی چقدر حالم بد شد چقدر ناراحت شدم وقتی انقد با خون دل نوشتید 

خدا نکنه عزیزم دعا میکنم همسرت قدرت رو بدونه و طعم خوشبختی رو بچشی چقدر حالم بد شد چقدر ناراحت شدم و ...

فدات شم خدا از دهنت بشنوه

اره دلم خیلی خونه خیلی 😔