2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنت تقریبا پایینه زیر ۲۵/۶ مجردی سفیدی قدت متوسط حساس هستی و معذب یجوراییزود دلخور میشی گاهی اوقات و ...

حس مهران بهم چیه و چی فکر میکنه درموردم گلیییی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

سنت تقریبا پایینه زیر ۲۵/۶ مجردی سفیدی قدت متوسط حساس هستی و معذب یجوراییزود دلخور میشی گاهی اوقات و ...

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

حس میکنم هیچ وقت غرورتو براش نزاشتی زیر پا.

و اینکه خودتون رو بالا میگیرید در برابر ایشان 

حس خوبی بهت داره ولی سعی کن از چشمش نیفتی

حس میکنم هیچ وقت غرورتو براش نزاشتی زیر پا.و اینکه خودتون رو بالا میگیرید در برابر ایشان حس خوبی بهت ...

مرسی 

بد ها راجب مون چی حس می‌کنی ازدواجم باهاشه ؟کی با چه کسی؟🌱💖

مرسی بد ها راجب مون چی حس می‌کنی ازدواجم باهاشه ؟کی با چه کسی؟🌱💖

شاید باهم ازدواج کنید ولی بنظرم اگع با این ازدواج کنی قطعا خوشبخت تری تا اینکه یکی دیگرو انتخاب کنی

شاید باهم ازدواج کنید ولی بنظرم اگع با این ازدواج کنی قطعا خوشبخت تری تا اینکه یکی دیگرو انتخاب کنی

خب چطوری جلوش رفتار کنم که از چشمش نیوفتم و بیشتر بهم علاقه مند شه؟