2777
2789
من رفتم پرونده تشكيل دادم چون نزديك خونمون بود ولي اصلا بيگير و اينا نيستن كاري ام ندارن فقط واسه صد ...

دارو هاش رایگانه؟ویتامین و اهن؟

خدایا خیلی دوستت دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوریه سخت میگیرن؟چجور تشکیل میشه داد

ميري ميگي ميخام تشكيل پرونده بدم كد مليتو ميزنه از جايي كه قبلا مامانت پرونده داشته تلفني يا حضوري بايد خروج بزني يا خودشون برات خروج ميزنن

رونده جديد باز ميكنه

قد و وزن و ايناتو ميگيره

كلي سوال ميپرسه سابقه بيماري و ....

بعدم تو هر مرحله از بارداري باشي ميگه مثلا ازمايش بايد بدي يا سونو و مينويسه

و كلاساي بارداري هم از فهته بيست به بعد تشكيل ميدن ميتوني شركت كني

من که رفتم خودشون گفتن حالا که تحت نظری تا بعداز زایمان نیا .کارخاصی نمیکنن.داروهاشونم اهن ایرانی و ویتامین ایرانیه.واسه نوشتن سونوهاتم رایگان ویزیت میشی وگرنه رسیدگی انچنانی نیست فایده نداره فقط برو پرونده تشکیل بده و بعد از زایمان برو.داروهاشون به درد نمیخوره

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

فقط اگه دیگه نخواستی بری نامه کلاسای بارداری و بگو مامای اونجا بهت بده.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

والا من خود مرکز بهداشت پرونده باز کردم خیلی عالی میرسید بهم آزمایش جواب آزمایش قرص آهن اسید فلیک مولتی ویتامین میداد، ضربان قلب بچه، وزن همه رو برام انجام میداد بهتر از دکتر

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
والا من خود مرکز بهداشت پرونده باز کردم خیلی عالی میرسید بهم آزمایش جواب آزمایش قرص آهن اسید فلیک مو ...

سلام من امروز رفتم پرونده باز کردم 4 هفتمه برای چند وقت دیگ سونو نوشت برای ضربان قلب.ازمایش هم نوشت برام .اما هیچ قرصی نداد بعد ازمایش ویتامین و فولیک میدن یا  قبلش؟بنظرتون فردا برم بپرسم ازشون؟

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت❤
سلام من امروز رفتم پرونده باز کردم 4 هفتمه برای چند وقت دیگ سونو نوشت برای ضربان قلب.ازمایش هم نوشت ...

عزیزم از الان باید میداد حتما یه سر بزن 

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.