2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت کی تورو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
خب چرا باهاش کات نمیکنی؟اینجوری که این بی تفاوته انگار وایساده خودت کات کنی که نگی تو ولم کردی بگه خ ...

اینکه خواستگار ندارمم بی تاثیر نیست

واقعا مامانم روزی یکبار میگه ازدواج کن و توی خونه شرایط واسم سخت شده

بااینکه همه شرایطم خوبه چهرمم خوبه خانوادم خیلی خوبن...هرکی منو میبینه فک میکنه کرور کرور خواهان دارم اما تاحالا حتی ی خواستگار هم نداشتم

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
میدونید اینجوریه که نه دلش میخواد برم ن میخواد بمونم اون ی هفته ای ک بلاکش کردم روزی هزاربار زنگ میز ...

اخه گفتی وقتی قهر کردی اصلا کاری نکرده که اشتی کنی و خودت اشتی کردی گیریم این ادم بیاد خواستگاریتم تو زندگی هم همینقدر سرد باشه تحملش میکنی؟

{ خانم هستم }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گفتی وقتی قهر کردی اصلا کاری نکرده که اشتی کنی و خودت اشتی کردی گیریم این ادم بیاد خواستگاریتم ت ...

همیشه اینجوری نیست ولی اکثر مواقع اینجوریه بعضی وقتا ی حرکاتی میزنه آدمو توی آسمون میبره گاهیم ی حرکاتی ک اینجوریه میزنه‌‌‌...

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
اینکه خواستگار ندارمم بی تاثیر نیستواقعا مامانم روزی یکبار میگه ازدواج کن و توی خونه شرایط واسم سخت ...

عزیزم من یه سال از تو بزرگترم و مجردم درکت میکنم

اما از چاله خودتو ننداز تو چاه

{ خانم هستم }
عزیزم من یه سال از تو بزرگترم و مجردم درکت میکنماما از چاله خودتو ننداز تو چاه

😔

دوست خوبم من تقریبا ۱۱ سال از شما بزرگترم و حدودا ۱۴ ساله متاهلم

اگر به مرد جماعت زیادی توجه کنی و بفهمه از دستت نمیده

سرد میشه و فراری

همیشه در دسترس نباش خودتو بالا بگیر و یه مدت رهاش کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
2790
2778
2791
2779
2792