2777
2789
عنوان

پاییز سال نود و هشت

138 بازدید | 9 پست

یه مدرسه رفتم برای کارآموزی معلمی پولی قرار نبود بهم بدن فقط قرار شد یاد بگیرم ک به عنوان یک نیرو در سال بعد ازم استفاده کنن 

ولی تا دلتون بخواد ازم کار کشیدن 

برو برگه چاپ کن...برو بچها رو ببر ورزشگاه...پرونده ها رو ثبت میکردم 

خلاصه ک حتی وزن کم کردم...تا اینکه مامور بیمه اومد و گفت چون بیمه نیست دیگه نیاد...با دل شکسته اول صبح برگشتم خونه....حتی منتظر نموندم باقی پول تاکسی رو‌پس بگیرم...

کرونا اومد..شرایط بدتر شد...ولی خب من کاره فیلم و  عکس شروع کردم..و خورده ریز کار میکردم...اون بین تدوین فیلم هم شروع کردم یاد گرفتن...

از یه مدرسه سطح بالا باهام تماس گرفتن که واسشون کارای تولید محتوا انجام بدم و باهام قرار داد بستن...

بدون اینکه خودم برم دنبالش خود خدا منو تو این مسیر هدایت کرد...هنوز نمیدونم حکمت اون سال چی بود...شاید خدا دوست نداشت من ۹ ماه علاف کار کنم بدون حقوق...

الان بنظرم همه چیز با عزت تر اتفاق افتاد...

امروز که تدوین فیلم رو واسش ارسال کردم کلی تعریف کردن و خوششون اومده بود😍❤️ 

بازم شکررت خدا 💚😍📸😍🙏💛🧡❤️ 

بماند به یادگار 

۱۴۰۳/۰۹/۰۷

ای جااااان  خدا رو شکر از حال قشنگ امروزت عزیزم پایدار باشی و موفق

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال گ۹۷کاراموز بودم همه کار کردم آخرشم منو نگرفتن با دلی شکسته از مدرسه اومدم بیرون

منم خیلی اذیت شدم پول هم از جیب گذاشتم آخرش هیچی 

اگر لیسانس داری برای آزمون بخون 

منم خیلی اذیت شدم پول هم از جیب گذاشتم آخرش هیچی اگر لیسانس داری برای آزمون بخون

لیسانس دارم حسابداری چندتا شرکتم کار کردم فقط مفت کار میکشن مدرک فنی حرفه ایم دارم الان باردارم کلا دیگه نمخام کار کنم واقعا خسته شدم از هرچی مفت کار کردنه چون صد خودمو میذاشتم و میگفتن وظیفته

لیسانس دارم حسابداری چندتا شرکتم کار کردم فقط مفت کار میکشن مدرک فنی حرفه ایم دارم الان باردارم کلا ...

اره درکت میکنم مگه اینکه شغلی داشته باشی خودت ب تنهایی کار کنی مثل من